Brandschade Rodepa Plastics is te overzien


Rodepa Plastics te Hengelo heeft ondanks de brand van afgelopen zondagmorgen de productie weer opgestart.

Hengelo, 20161003 -- De brand, ontstaan in een dakventilator, heeft schade aangericht aan 2.000 m² dak en aan twee van de vier extruders. Een forse schade die echter is te overzien. Direct na de brand is de schade opgenomen en zijn de materialen voor het herstel besteld. Het dak wordt aanstaande woensdag al vervangen. Eind van deze week zal het pand weer geheel dicht zijn. De eerste extruder is vanmorgen weer in productie genomen. De tweede extruder volgt in de loop van deze week. De andere twee machines zijn licht beschadigd en kunnen ook op korte termijn weer in productie worden genomen.

Met vereende krachten is het gelukt de schade te beperken en kan de fabriek naar verwachting binnen drie weken weer op volle kracht draaien.

Rodepa Plastics is een belangrijke Europese speler in het recyclen van kunststof afval tot hoogwaardige grondstof. Dit wordt door fabrikanten in heel Europa gebruikt om allerlei kunststof producten te maken. We bieden u betrouwbare en breed inzetbare kunststofmaterialen, de nieuwste recycletechnieken en snelle service. Rodepa Plastics draagt bij aan een duurzamere toekomst.


Deel: ' Brandschade Rodepa Plastics is te overzien '
Lees ook