Casema

Den Haag, 29 mei 2002

Nieuw: breedbandinternet via de kabel in Baarn

Casema introduceert twee nieuwe Wanadoo Cable-producten: Broadband Basic en Broadband Premium Vanaf 29 mei heeft ook Baarn de beschikking over een modern breedband netwerk voor internet via de kabel. Casema heeft onlangs de nodige werkzaamheden afgerond en levert nu via dit netwerk twee nieuwe Wanadoo Cable-producten. Inwoners van Baarn kunnen kiezen uit Broadband Basic en Broadband Premium.

De afgelopen jaren heeft Casema honderden miljoenen euros geïnvesteerd in de modernisering van haar netwerk en de laatste zes maanden heeft het bedrijf hard gewerkt aan de realisatie van een modern breedband netwerk voor internet via de kabel. Op dit moment zijn in Baarn ruim 9000 woningen geschikt gemaakt voor dit nieuwe breedband netwerk. Het internetsignaal wordt nu met een snelle glasvezel verbinding tot in de wijk gebracht. Vanuit het wijkcentrum gaat het signaal via de bestaande breedband coax verbinding naar de mensen thuis.

De internetproducten
Broadband Basic onderscheidt zich van andere internet abonnementsvormen door een voordelig vast tarief van 29,95 per maand en een hogere snelheid dan internet via een telefoonlijn. Bovendien blijft de telefoonlijn vrij om te bellen en gebeld te worden. Broadband Premium is met een snelheid van 512kbit/s downstream de ideale breedband internet abonnementsvorm voor de intensieve gebruiker. Het tarief bedraagt 45,00 per maand.

Volledige Installatie
Wanadoo Cable van Casema geeft de service van volledige installatie. Hierbij zorgt de monteur voor een ethernetkaart, sluit het modem aan, legt de bekabeling en levert een werkende internetaansluiting op zodat de klant direct online is. De aansluitkosten hiervoor bedragen 199,00 (incl. 25% korting, geldig tot 1 juli). De prijs van een basisinstallatie is 129,00. Broadband Basic en Broadband Premium zijn nu beschikbaar voor vrijwel alle inwoners van Baarn. Klanten kunnen door het invoeren van hun postcode de beschikbaarheid van Broadband Basic en Broadband Premium in hun wijk controleren op www.casema.nl. Casema
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangeven-de Nederlandse kabelexploitant. In haar 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema levert via haar moderne netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is een dochter van France Telecom.

Deel: ' Breedbandinternet via de kabel in Baarn '
Lees ook