Brenda van Dranen nieuwe directeur van zowel SBN als SHO


BREDA, 20151120 -- Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN) en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) hebben per november 2015 een nieuwe directeur: Brenda van Dranen. Oprichter en eigenaar van beide bedrijven, André Pols, heeft haar de afgelopen 18 jaar volledig opgeleid en begeleid en is ervan overtuigd dat zij de uitgelezen persoon is om de ingezette koers van SBN en SHO voort te zetten en de bedrijven klaar te stomen voor de toekomst.

Vijf jaar geleden werd Brenda benoemd tot adjunct-directeur, zodat André zich vaker kon vrijmaken voor Niños de Guatamala. Deze non-profit organisatie richt zich er op om jongeren uit Guatemala een betere toekomst te bieden via educatie. Inmiddels heeft het maatschappelijk ondernemerschap van André zulke vormen aangenomen dat hij een nóg actievere rol wil gaan vervullen in dit scholenproject. In de wetenschap dat Brenda de dagelijkse leiding van zowel SBN als SHO op zich neemt, maakt hij deze keuze met een gerust hart. André blijft als eigenaar en statutair directeur betrokken bij de bedrijven.

Brenda kent SBN en SHO als geen ander en haar ambities zijn groot: “Voor beide bedrijven binnen vijf jaar tijd een verdubbeling van de omzet”, voorspelt ze. Om dit doel te bereiken is een nieuw softwaresysteem aangeschaft, lopen onderzoeken om nóg klant- en servicegerichter bezig te zijn en zal de band met de klant interactiever worden. Kortom: Brenda heeft zin in de toekomst.

BHV- en Horeca Specialist
Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN) is dé grootste erkende opleider en adviseur op het gebied van Veiligheid en Bedrijfshulpverlening (BHV). Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere trainingen of praktijkgerichte BHV cursussen.

Stichting Horeca Onderwijs (SHO) is hét opleidingsinstituut voor de Horeca in Nederland: een vertrouwd adres voor praktijkgerichte vestigings-, management- en vakbekwaamheidscursussen.
De cursussen vinden iedere maand plaats in het gehele land. Naast cursussen via open inschrijving verzorgen SBN en SHO incompany-trainingen 'op maat' bij bedrijven en instellingen.


Deel: ' Brenda van Dranen nieuwe directeur van zowel SBN als SHO '
Lees ook