BRINVEST

Brinvest neemt belang in Network Control

SCHIJNDEL- Investeringsmaatschappij Brinvest heeft belangen genomen in het bedrijf Network Control, gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het contract is ondertekend. De partijen zijn een meerderheidsbelang voor Brinvest overeengekomen en zien veel strategische voordelen in de samenwerking.

Directeur Thijs Mercx van Network Control: 'In onze strategie past Europese expansie, zeker met ons monitoring systeem NCMS. Dat was alleen mogelijk met een financieel sterke partner. We hadden meerdere opties, maar hebben heel bewust voor Brinvest gekozen. De filosofie spreekt ons aan en we zien bovendien veel synergetische voordelen.'

Brinvest
Brinvest startte begin 2002 en richt zich op de sectoren ICT, vastgoed en flexibele arbeid. Directielid G.J. Vaessen van Brinvest: 'De keuze voor Network Control past in de strategie zoals Brinvest die voor de komende jaren heeft uitgestippeld. Het betreft een ICT-bedrijf met een gezonde toekomstverwachting en een duidelijk innovatief karakter. Onze rol beperkt zich niet tot die van financiële partner. Ook strategisch leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf.' Brinvest richt zich op facilitaire dienstverlening; bedrijven die secundaire en tertiaire bedrijfsprocessen faciliteren. 'ICT-oplossingen horen daar in onze visie ook bij. Network Control heeft producten en diensten ontwikkeld met veel perspectief.'

Network Control
Network Control is een onafhankelijke dienstverlener met als specialisatie het analyseren, verbeteren, beveiligen en controleren van computernetwerken en -systemen. Het bedrijf ging van start in september 2001. 'Het succes van Network Control en haar buitengewone producten zijn gebaseerd op drie pilaren: technisch vernuft, ondernemersgeest en het vermogen om te innoveren', aldus directeur Thijs Mercx.
Bij Network Control werken 12 personen. Thijs Mercx verwacht over 2002 een positief resultaat te behalen.

NCMS
Het bedrijf heeft een webbased monitoring systeem ontwikkeld voor de klanten van automatiserings- en netwerkbedrijven. Het systeem analyseert en controleert netwerken 'pré-actief'. NCMS stuurt direct en automatisch een sms-bericht naar de klant zodra zijn netwerk in de gevarenzone komt. Bovendien kan de klant op ieder moment de status van zijn netwerk checken via de website van Network Control. Naast het NCMS-systeem levert Network Control ook andere netwerkdiensten, zoals network consultancy en engineering.


-----

Einde persbericht

Niet voor publicatie:

Deel: ' Brinvest neemt belang in Network Control '
Lees ook