Britten! Het is een manier van leven: British Lifestyle.

PERSBERICHT

British Cars & Lifestyle
25 en 26 maart in Autotron

ROSMALEN - Liefde voor Engelse auto's betekent in de regel ook liefde voor het land, de bevolking en 's lands gewoontes. Die liefde kan ver gaan, in kleding, inrichting van het huis, nog meer Brit dan de Britten. Het is een manier van leven: British Lifestyle en British Cars op zaterdag 25 en zondag 26 maart in Autotron.

Niet alleen Nederlands grootste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, maar tevens de meest vrouwvriendelijke autobeurs die er in het land te vinden is. De beurs wordt opgesierd door typisch Britse producten, die het leven veraangenamen, zoals huis- en tuindecoraties, stoffen, serviezen, meubels, antiek, kleding, vakanties, delicatessen en snuisterijen. Eindelijk een autobeurs, waar dames er niet zo maar een beetje bijlopen! British Cars & Lifestyle is uitgegroeid van autobeurs tot lifestylebeurs.

Sfeer is het grote succes achter British Cars & Lifestyle; bezoekers hebben de goede gewoonte met hun klassieker naar Rosmalen te komen, waardoor de parkeerplaatsen al Brits ogen. In het warme Autotron ontmoet men zijn vrienden in de Pub bij een Engels biertje en zingt het ''Land of Hope and Glory''. Op de kleintjes wordt gepast in de kindercrèche, de hele familie voelt zich er thuis.
Men vindt hier werkelijk alles te koop uit het Verenigd Koninkrijk: Schotse whisky, Engelse thee, waxcoats, handgemaakte tweedkleding, een tweede huis in Ierland, marmelade, meubels, antieke golfclubs, tafelzilver, beddengoed, reisinformatie, maar ook een chique Bentley, een zakelijke Jaguar, een snelle Austin Healey, een snoezige Mini of een statige Rolls Royce en de onderdelen daarvoor. Engels is de voertaal in Rosmalen, want veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. British Cars & Lifestyle is de etalage van het Verenigd Koninkrijk.

British Cars & Lifestyle is geopend op zaterdag 25 en zondag 26 maart van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt vanaf 12 jaar fl. 17,50, van 4 tot en met 11 jaar fl. 7,50.

Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Met openbaar vervoer OV/Reislijn 0900 9292 (niet kosteloos).

Autotron infolijn: 073 53 33 00.

Rosmalen, februari 2000

Deel: ' British Cars & Lifestyle in Autotron Rosmalen '
Lees ook