BRM Lasers winnaar 2015 in Lasermachinebranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151201 -- BRM Lasers is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Lasermachinebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘BRM Lasers weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

BRM Lasers (officiële naam: BRM BV) onderscheidt zich door haar brede assortiment aan lasermachines waarmee diverse materialen (plexiglas, metaal, MDF, hout, leer, karton) met extreem hoge precisie kunnen worden gesneden of gegraveerd. Van kleine, startende ondernemers tot aan de zware metaalindustrie of fijntechniek: voor tal van branches en bedrijven biedt BRM Lasers een passende machine.  In de afgelopen jaren is de onderneming er met haar producenten in geslaagd de lasermachines steeds verder te verbeteren. Op dit moment biedt zij vier verschillende machinegroepen aan; elke groep geschikt voor andere afnemers. BRM Lasers (2010) is gevestigd in Winterswijk en opereert in heel Nederland. Tevens beschikt het bedrijf over wederverkopers in Duitsland, Oostenrijk en Ierland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in BRM Lasers een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij BRM Lasers, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Uitgebreide vakkennis

De jury prijst met name de uitgebreide vakkennis die zij op het gebied van lasersnijden en graveren heeft. Dit stelt de onderneming in staat haar klanten uitstekend te adviseren en voor vrijwel elke snij- of graveerklus de beste oplossing te bedenken. ‘Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als Philips, ASML en Thyssen Krupp naar volle tevredenheid gebruik van de kwaliteitsproducten en -service van BRM Lasers!’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Ook kennisoverdracht is onderdeel van de activiteiten van BRM Lasers, getuige de cursusmogelijkheden die zij middels haar directe partners biedt om zoveel mogelijk rendement uit hun lasermachine te halen. Uiteraard beschikt het bedrijf over een uitstekende servicedienst, die 24/7 bereikbaar is en borgt dat klanten zorgeloos en vrijwel non-stop over hun lasermachine kunnen beschikken. De Nominatiecommissie is van mening dat BRM Lasers op basis van al die gronden uitgeroepen kan worden tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Meer informatie: https://www.brmlasers.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' BRM Lasers winnaar 2015 in Lasermachinebranche '
Lees ook