Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BroadVision en webMethods kondigen beschikbaarheid BroadVision B2B Gateway aan

Xerox behandelt verzoeken van internetklanten in real-time met behulp van BroadVision B2B Gateway

Amsterdam, 3 augustus 2001 -- BroadVision (Nasdaq: BVSN), een toonaangevende aanbieder van gepersonaliseerde e-business-toepassingen, maakt de beschikbaarheid bekend van de BroadVision B2B Gateway. Dit product is gebouwd op het webMethods (Nasdaq: WEBM) integratieplatform en biedt naadloze integratiemogelijkheden voor handelspartners, achter de firewall en via internet. Het gezamenlijk ontwikkelde product integreert gegevens van back-end systemen in dynamische websites. De back-end toepassingen kunnen bijvoorbeeld Enterprise Resource Planning- (ERP), Customer Relationship Management- (CRM) en Supply Chain Managementsystemen (SCM) zijn.

De BroadVision B2B Gateway biedt een vloeiende uitwisseling van informatie over handelsnetwerken, waarbij de transformatie van verschillende gegevensbronnen wordt ondersteund door internetstandaarden voor interoperabiliteit zoals XML, CXML, EDI, OBI, BizTalk en RosettaNet. Met kant-en-klare 'opritten' kunnen leveranciers snel koppelingen realiseren met populaire elektronische marktplaatsen zoals de netwerken van Ariba en Commerce One.

"Met de BroadVision B2B Gateway kunnen klanten real-time zakelijke transacties met zakenpartners uitvoeren en tegelijkertijd integratie bieden met de back-end systemen en de analyse- en rapportage-tools die nodig zijn om geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen," zegt Raj Rao, senior vice president Product Strategy bij BroadVision. "In feite bieden BroadVision en webMethods een integratieplatform dat gebundeld is met BroadVisions enterprise e-business-toepassingen."

Xerox kiest de BroadVision B2B Gateway

Eerder dit jaar nam Xerox Corporation haar nieuwe corporate website op www.xerox.com in gebruik, die onder meer is gebaseerd op BroadVision Business Commerce. Xerox heeft nu de BroadVision B2B Gateway gekozen om haar klanten en zakenpartners real-time toegang te bieden tot belangrijke informatie die is opgeslagen in de back-end systemen van zowel Xerox als die van haar partners. Al deze informatie wordt direct toegankelijk vanaf de Xerox.com website. Door veilige toegang te bieden tot deze informatie kan Xerox het beheer van inkooporders, het uitvoeren van orders, kredietcontroles en customer relationship management automatiseren.

Zo kan een klant bijvoorbeeld informatie over voorraden, orderstatus en orderuitvoering zien bij Xerox.com, of de order nu door Xerox wordt uitgevoerd of door een van haar zakenpartners. De informatie wordt in de website geïntegreerd, zodat klanten op één plaats terecht kunnen om antwoord te krijgen op hun vragen.

Over BroadVision

BroadVision (Nasdaq: BVSN, Neuer Market: BDN) biedt een geïntegreerde suite van gebundelde applicaties voor het ondersteunen van e-commerce transacties en interactie. Grote ondernemingen en overheidsinstanties gebruiken deze applicaties voor inkoop, verkoop en informatie-uitwisseling via draadloze en vaste internetverbindingen. De BroadVision e-commerce applicatiesuite kan de concurrentiepositie en de winstgevendheid van een organisatie verbeteren doordat het deze organisatie in staat stelt om vruchtbare relaties te leggen en te onderhouden met klanten, leveranciers en personeel. De service professionals van BroadVision, die zich gesteund weten door 100 partnerorganisaties wereldwijd, zorgen ervoor dat de implementatie van deze applicaties zich vertaalt in waarde voor de klant.

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van integratiesoftware. Het integratieplatform van webMethods stelt klanten in staat om een meetbaar rendement op hun investering te behalen, door bedrijfsprocessen, enterprise- en legacy-toepassingen, databases en werkstromen te koppelen. Die koppeling kan zowel binnen de onderneming worden gerealiseerd als daarbuiten, met andere bedrijven. Met het integratieplatform van webMethods kunnen klanten kosten verminderen, nieuwe bronnen van inkomsten genereren, de banden met hun klanten verstevigen, de efficiëntie van de distributieketen verbeteren en de interne zakelijke processen stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en de Pacific. webMethods bedient wereldwijd meer dan 625 klanten, waaronder wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical, The Ford Motor Company, Grainger, Motorola en Starbucks. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Accenture, Ariba, Broadvision, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, Hewlett-Packard, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG Consulting, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel Systems. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Over Xerox

Xerox Corporation is een toonaangevende aanbieder van kleuren- en monochrome digitale printers, kopieermachines en aanverwante apparatuur voor het verwerken van documenten. Xerox levert ook oplossingen, diensten, software en benodigdheden zodat mensen thuis, in kantoren en in grootzakelijke productie-printomgevingen ideeën kunnen scheppen, beheren en delen middels papieren of digitale documenten. Bezoek www.xerox.com voor meer informatie.Deel: ' BroadVision en webMethods bieden BroadVision B2B Gateway '
Lees ook