Brock Biljartfabriek & Amusement winnaar 2015 in biljarttafelfabricage


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151019 -- Brock Biljartfabriek & Amusement is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de biljarttafelfabricagebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Brock Biljartfabriek & Amusement is een van de leidende bedrijven op haar gebied en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en service¬gerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Een enthousiaste, kleine, dynamische onderneming met 4 vaste medewerkers. Brock Biljartfabriek & Amusement biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van biljarts, die vrijwel volledig in eigen werkplaats worden gemaakt. Zij profileert zich als een betrouwbare partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert de best mogelijke biljartoplossing te bewerkstelligen. Liever iets repareren dan de klant dure nieuwe dingen verkopen, is hierbij het uitgangspunt. Naast de ambachtelijke productie van eigen biljarttafels is Brock actief in de revisie van alle merken biljarttafels en verkoopt zij ook occasions. Tafels worden duurzaam gereviseerd waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Brock Biljartfabriek & Amusement een vooruitstrevende onderneming die continu bezig is haar producten en fabricagemethoden verder te verbeteren en volop investeert in de modernste technieken. ‘Denk aan een speciale, unieke vlakschuurmachine die speciaal voor Brock is ontwikkeld en die een betere kwaliteit koppelt aan minder inspanning voor de medewerkers.’

Geen concessies aan kwaliteit

De jury prijst met name de zeer hoge, ambachtelijke kwaliteit van haar producten, die in de branche hogelijk gewaardeerd worden en wellicht de benchmark zijn waaraan collega-bedrijven zich spiegelen. ‘Ambachtelijk’ staat hier overigens niet voor ouderwets, want Brock maakt gebruik van de modernste computergestuurde houtbewerkingsmachines. ‘Belangrijk is dat Brock geen concessies wil doen aan kwaliteit, en dat zij in alle aspecten van het productieproces alleen het beste van het beste wenst te gebruiken. Daarnaast onderscheidt Brock zich door haar grote service en klantgerichtheid, die er mede voor zorgt dat klanten blijven terugkomen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Brock Biljartfabriek & Amusement door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor. Kortom, een ijzersterk bedrijf dat terecht de branchewinnaar is!’

Meer informatie: https://www.biljartfabriekjanbrock.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Brock Biljartfabriek & Amusement winnaar 2015 in biljarttafelfabricage '
Lees ook