Bruidsbeurs in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo


In de Veluwse bossen staat het prachtige Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo. Een bijzondere officiële trouwlocatie waar alle dromen werkelijkheid worden.

Ermelo, 20120307 -- Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er op maandagavond 12 maart 2012 van 18.30 tot 21.30 uur in de Heerlickheijd van Ermelo een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd. Naast het beleven van de romantische sferen is er u op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche die haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.

De bezoeker wordt getrakteerd op een welkomstdrankje, een hapje, een  glossy magazine , een goodiebag, 2  bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.  

Tevens maken de aanstaande bruidsparen kans op een gratis een bruidsarrangement op hun 1 jarige Trouwdag . Naast deze actie biedt de Heerlickheijd van Ermelo nog meer mooie acties aan op de bruidsbeurs.

Via de website van Bruidsbeurs Gelderland kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje op de bruidsbeurs.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen van de Heerlickheijd van Ermelo.

Meer informatie is te vinden op de website www.bruidsbeursgelderland.nl/heerlickheijd.htm


Deel: ' Bruidsbeurs in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo '
Lees ook