Bruidsbeurs in Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo


Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er op maandagavond 22 oktober 2012 van 18.30 tot 21.30 uur in de Heerlickheijd van Ermelo een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd.

ERMELO, 20121012 -- In de Veluwse bossen staat het prachtige Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo. Een bijzondere officiële trouwlocatie waar alle dromen werkelijkheid worden. Naast het beleven van de romantische sferen is er op deze avond een scala aan bedrijven uit de trouwbranche die haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren.

De bezoeker wordt getrakteerd op een welkomstdrankje, een hapje, een  glossy magazine , een goodiebag,  bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Via de website van Bruidsbeurs Nederland kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje, dat opgehaald kan worden op de bruidsbeurs.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen van de Heerlickheijd van Ermelo.

Meer informatie is te vinden op de website https://www.bruidsbeursnederland.nl/beurzen/ermelo.htm


Deel: ' Bruidsbeurs in Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo '
Lees ook