Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill


Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur geheel in het teken van trouwen.

MILL, 20120828 -- Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen.

Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kunt u op deze dag terecht voor informatie over o.a. bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf, huwelijksbedankjes.

De bezoeker wordt getrakteerd op een goodie bag, een  prachtig glossy magazine, spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Via de website kan de bezoeker zich aanmelden voor een gratis geschenkje op de bruidsbeurs.

De bruidsbeurs is geopend op zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website www.bruidsbeursnederland.nl

GRATIS ENTREE – Be Inspired!


Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 -16
5451 HS MILL


Deel: ' Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill '
Lees ook