Bruidsbeurs Nederland presenteert bruidsbeurs in Spant


Theater, Congres en Evenementenlocatie Spant! in Bussum is sinds kort ook een officiële trouwlocatie. Trouwen op het podium van een van de bekendste theaters van Nederland met familie en vrienden in de zaal. Een unieke belevenis!

Bussum, 20131111 -- Zondag 17 november 2013 van 12:00 tot 16:00 uur staat Spant! in het teken van trouwen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden, presenteert Bruidsbeurs Nederland deze dag een scala aan bedrijven uit de trouwbranche die haar diensten en producten zullen tentoonstellen, toelichten en demonstreren

Behalve de romantische sferen op deze bruidsbeurs, zullen er ook schitterende shows voor bruid & bruidegom door De Bruidsambassade uit Bussum worden gepresenteerd.

Verder wordt de bezoeker getrakteerd op een goodie bag, glossy magazine, demonstraties, entertainment, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Via de website van Bruidsbeurs Nederland kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje, dat op de bruidsbeurs opgehaald kan worden.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in het sfeervolle Spant!

Spant! beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie over deze bruidsbeurs is te vinden op de website www.bruidsbeursnederland.nl


Deel: ' Bruidsbeurs Nederland presenteert bruidsbeurs in Spant '
Lees ook