Bruno Bobbink en Ingo Douwma rondemisters bij Amstel Gold Race Ladies


Jury had keuze uit meer dan 20.000 aanmeldingen

Zoeterwoude, 20170413 -- Dat mannelijke winnaars tijdens wielertochten door twee mooie vrouwen gekust worden op het podium is bekend. Maar hoe zit dat bij vrouwelijke winnaars? Ook zij staan op het podium met twee rondemissen, maar de kus ontbreekt. Daar gaat Amstel verandering in brengen. In een oproep van de brouwer vroegen onder andere wielerprofs Anna van der Breggen, Puck Moonen en Ellen van Dijk de mannen in Nederland om vrienden of zichzelf op te geven als rondemister tijdens de Amstel Gold Race Ladies Edition. Meer dan 20.000 mannen gaven gehoor aan deze oproep. Bruno Bobbink en Ingo Douwma zijn gekozen als winnaars.

De twee vrienden winnen een geheel verzorgd Amstel Gold Race weekend. Bruno en Ingo mogen meefietsen met de Amstel Gold Race toerversie op zaterdag, rijden op zondag mee met de koers in een jury auto en krijgen natuurlijk de ultieme eer om de winnares van de Amstel Gold Race Ladies Edition te vereren met een kus!

Bekijk hier de creatieve inzending van Bruno: https://www.youtube.com/watch?v=Sf-z7oquYPM

Amstel Gold Race Ladies Edition
Bierbrouwer Amstel heeft een lange historie in het wielrennen; als shirtsponsor, met de Amstel Bier amateur wielerploeg en sinds 1966 met de Amstel Gold Race profeditie. De Amstel Gold Race is uitgegroeid tot het grootste wielerevenement van Nederland. Dit jaar voegt de brouwer daar de Ladies Edition aan toe, een mooie aanvulling voor de Amstel Gold Race en de honderdduizenden wielerliefhebbers die ieder jaar trouw langs het parcours staan te kijken of thuis vanaf de bank meegenieten onder het genot van een glas Amstel bier. Leontien van Moorsel is aangesteld als koersdirectrice van de Amstel Gold Race Ladies Edition.

Nederlands mooiste en zwaarste klassieker vindt plaats in het komende paasweekend. Op 15 april nemen 15.000 (amateur) wielervrienden deel aan de Toerversie en op 16 april worden de dames- en herenkoers verreden.


Deel: ' Bruno Bobbink en Ingo Douwma rondemisters bij Amstel Gold Race Ladies '


Lees ook