PERSBERICHT - 04 APRIL 2002

Jacques Brel en architectuur 'hot' items voor 2003

Brussel centraal op workshop in Haarlem

Brussel zal in 2003 meer dan ooit 'hot' zijn. Twee zeer aantrekkelijke evenementen, het Brel-jaar en het jaar van de architectuur, zijn daarvan de oorzaak.

In 2003 wordt het Brel-jaar in Brussel gevierd. De beroemde zanger Jacques Brel wordt in Brussel, de stad waar hij zijn inspiratie vond, herdacht met tentoonstellingen, muziekevenementen en een wandelroute. Ten tweede is 2003 het Jaar van architectuur en dat betekent voor Brussel o.a. dat de prachtige art nouveau en art deco in de schijnwerpers zullen staan.

Workshop
Het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel organiseert daarom op maandag 24 juni in Haarlem een workshop exclusief over Brussel. Voorafgaand aan de workshop geeft de directie van het BI-TC, de toeristische dienst van Brussel, een presentatie over deze evenementen.

Tijdens de workshop zijn een vijftiental Brusselse aanbieders uit de toeristische sector - hotels, verenigingen, attracties,... - aanwezig om meer te vertellen over hun producten. De presentatie en workshop vinden plaats in een toepasselijke locatie in Haarlem, het art deco "Stadscafé".

Presentatie
De presentatie van het BI-TC vindt plaats van 11.00 tot 12.00uur, daarna volgt een lunchbuffet waar de contacten op informele wijze kunnen worden onderhouden. De workshop wordt vervolgens van 13.30 tot l6.30uur gehouden en afgesloten met een Belgisch drankje.

Meer informatie:

Nikoline van der Werf
tel: 023-5342334

Zoekwoorden:

Deel: ' Brussel centraal op workshop in Haarlem '
Lees ook