Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BSP-Partners brengt bedrijfscontinuïteit met solve-a-vacancy

Vacatures snel en met garantie vervuld

Capelle aan den IJssel, 13 maart 2003 Vacatures bijna direct vervuld door een kundige tijdelijke kracht in combinatie met de garantie dat binnen twee maanden een nieuwe vaste medewerker wordt gevonden. Indien deze belofte onverhoopt niet kan worden waargemaakt, wordt per dag vertraging, een korting van 1% gegeven op de werving en selectiedienstverlening. Die korting kan oplopen tot 100%. Deze solve-a-vacancy dienstverlening wordt geïntroduceerd door BSP-Partners, specialist in werving en selectie van vaste en tijdelijke medewerkers.

Voordeel solve-a-vacancy
Bij het nieuwe concept solve-a-vacancy wordt de betreffende vacature snel (in de praktijk binnen 3 dagen) vervuld waardoor veel problemen voorkomen worden. Oplopende werkachterstand, het niet verkrijgen van informatie, het niet volledig kunnen overdragen van kennis en feiten van de vertrekkende kracht en toenemende werkdruk voor de andere medewerkers wordt zo voorkomen. De werkzaamheden worden voortgezet door een tijdelijke kracht, zodat de opdrachtgever is verzekerd van continuïteit. Indien de werving- en selectieprocedure ongewild langer duurt, krijgt de opdrachtgever via de kortingsregeling van solve-a-vacancy een deel van de kosten voor de tijdelijke kracht terug. Mocht de werving en selectie van de nieuwe vaste medewerker voorspoedig gaan, dan betaalt de opdrachtgever minder voor de tijdelijke kracht. BSP-Partners koppelt met solve-a-vacancy haar focus op back-office functies aan de vakspecialisaties van BSP-Interim en BSP-Recruitment. Hierdoor is er éénduidige communicatie, worden krachten gebundeld terwijl de voordelen van specialisatie gewoon in tact blijven.

Hoe het werkt
BSP-Partners zorgt dat er binnen 24 uur een functieprofiel wordt gemaakt van de betreffende vacature. BSP-Recruitment start, na goedkeuring door de klant, meteen met de werving en selectie voor de vaste functionaris. BSP-Interim stelt ondertussen één of meerdere tijdelijke krachten aan de klant voor. Afhankelijk van de keuze van de klant kan deze kracht meteen aan de slag gaan. In de meeste gevallen is de werving- en selectieprocedure voor de vaste medewerker binnen twee maanden afgerond. Indien de vaste functionaris echter niet binnen deze termijn wordt gevonden, wordt voor elke dag dat de tijdelijke kracht langer werkt dan 42 dagen, 1% korting gegeven door BSP-Recruitment op de werving en selectievergoeding. Deze korting kan oplopen tot 100%. Solve-a-vacancy wordt gratis aangeboden, doch geldt alleen voor dezelfde vacature. Meer informatie vindt u op de website www.bsp-partners.nl.

Over BSP-Partners
BSP-Partners ondersteunt bedrijven, organisaties en industrieën in hun personeels- en managementbehoefte op het gebied van back-office en projecten. Back-office betreft veelal de intern gerichte ofwel ondersteunende functies zoals Controller, Administrateur, Financieel Directeur, HRM Manager, ICT Manager, Facilitair Inkoper, Communicatie Manager of Projectleider. BSP-Partners biedt haar diensten aan via BSP-Recruitment, BSP-Interim en BSP-Management.

Zoekwoorden:

Deel: ' BSP-Partners brengt bedrijfscontinuïteit met solve-a-vacancy '
Lees ook