Afzender: T. Buitinga
tel. 015-2612462
email: buddys@casema.net

BUDDYDAG 1999

Delft- Voor de derde maal organiseert Jongenszanggroep DE BUDDY'S op de eerste zondag van juni "BUDDY-DAG", een dag waarop de zang door jongens in het algemeen en door De Buddy's in het bijzonder centraal wordt gesteld. Het evenement valt samen met het Muziekweekend dat in Delft op dat moment georganiseerd wordt. Omdat De Buddy's binnen Delft een geheel eigen plaats hebben, kozen zij ook voor een eigen locatie: "Knus" in de Delftse Hout.

Roeien
Al meer dan dertig jaar hebben De Buddy's geroeid met de riemen die ze hebben. Nog heel recent bewezen daar ver mee te kunnen komen: de Finale van de Soundmixshow en het meedoen in de nieuwste Van den Ende-musical "Oliver!".
Op Buddydag zullen ze ook letterlijk roeien. Knuseigenaar Joost Verhoeff
-zelf ooit een Buddy(!)- heeft enkele roeiboten aan de jongens ter beschikking gesteld, waardoor een Buddy-roeiwedstrijd georganiseerd kan worden. Zingen bij De Buddy's is cool!
Maar er wordt natuurlijk vooral gezongen op Buddydag. Daarmee willen De Buddy's demonstreren aan vooral hun leeftijdsgenoten dat het helemaal niet stom of achterlijk is om in een groep te gaan zingen, zoals zovaak gedacht wordt.
Integendeel, De Buddy's nodigen iedereen uit om dat zelf te zien. Tussen 13.-u. en 16.-u. treden zij diverse malen op een hopelijk zonovergoten terras van "Knus" op met een zeer afwisselend repertoire. Reislustig
Een Buddy maakt heel wat mee: regelmatig tv-opnamen, cd-opnamen en vooral reizen. Onvergetelijk waren de reizen naar Zuid-Afrika en Amerika.Dit jaar waren De Buddy's op wintersport in Oostenrijk. Ze bereiden zich nu alweer voor op de jaarlijkse reis naar Spanje in de herfstvakantie. Er wordt door het hele land opgetreden, eigenlijk maar heel weinig in Delft. Op 06 juni kan iedereen kennis maken met deze dynamische groep vanaf 13.-u. De toegang is gratis en jongens vanaf negen jaar die zich bij Knus laten inschrijven, ontvangen van De Buddy's een leuke attentie.

Deel: ' Buddydag 1999 in Delft '
Lees ook