Budget Floorstore in de halve finale van de ING Retail Jaarprijs 2011


Budget Floorstore is een van de genomineerden die het heeft gehaald tot de halve finale van de ING Retail Jaarprijs 2011

Amsterdam, 20110928 -- Budget Floorstore is een van de vier genomineerden, die op 3 Oktober 2011 tijdens het Excellence Event in Studio 21 te Hilversum, te horen krijgen of zij in de finale terechtkomen.

De ING Retail Jaarprijs is een belangrijke prijs voor toeleveranciers en adviesbureaus in de detailhandel. De regels om genomineerd te kunnen worden zijn streng en de eisen liggen hoog. Er wordt vooral gekeken naar het rendement en continuïteit, originaliteit en oorspronkelijkheid, winkelambiance en personeel, en de uitrolmogelijkheden van de winkel.

Dus diegene die kunnen uitblinken in optimale service, optimale deskundigheid en zich kunnen en durven te onderscheiden op de markt, komen in aanmerking voor de prijs.

Budget Floorstore is dus op de goede weg, als het gaat om innovaties in de winkel, groeimogelijkheden en deskundig personeel, hierdoor wordt een goede kans gemaakt om in de finale terecht te komen.

De finale van de ING Retail Jaarprijs zal plaats vinden op 9 November en daar zal de definitieve winnaar bekend gemaakt worden tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala.


Deel: ' Budget Floorstore in de halve finale van de ING Retail Jaarprijs 2011 '
Lees ook