Budget Floorstore nu ook in Almere


ALMERE, 20110419 -- De Budget Floorstore, de winkel met het grootste assortiment aan “budget” vloeren, opent vrijdag een nieuwe winkel in Almere.

Budget Floorstore is ontstaan door een bundeling van de krachten van Fabian en Jos. De oud collega's en inmiddels goede vrienden, hadden al tijden het plan om zelf een “parketspeciaalzaak” met budget prijzen te openen. Dat is in maart 2009 dan ook gelukt, toen zij hun eerste winkel openden aan de Vuurwerkerweg in Amsterdam–Noord. Inmiddels hebben zij een tweede winkel in Amsterdam op de Stadhouderskade.

Nu twee jaar later hebben zij zo'n succes behaald, dat er een derde Budget Floorstore wordt geopend!

In het “woonwinkelcentrum” DoeMere in Almere Buiten, worden vrijdag 22 april 2011 om 10:00 uur op feestelijke wijze, de deuren geopend van een gloednieuwe Budget Floorstore.

De winkel heeft een oppervlakte van 250 m² en geeft een uitgebreide keuze in parket, laminaat, massief houten vloeren, vloertegels en vloerverwarmingen. Enkele van de merken die bij de Budget Floorstore te vinden zijn: Balterio, Quick step, Berry Floor, Solidfloor, Tarkett en nog veel meer. Tevens vindt men bij de Budget Floorstore een breed assortiment aan onderhoudsproducten. Tegen budget prijzen.

Voor de opening die op vrijdag 22 april 2011 om 10:00 plaats zal vinden, zijn er leuke openingsaanbiedingen, zie https://www.budgetfloorstore.nl/vestiging-almere-doemere/


De Budget Floorstore is een erkende distributeur van alle merken die in de winkel staan.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.budgetfloorstore.nl


Deel: ' Budget Floorstore nu ook in Almere '
Lees ook