BudgetMailer introduceert gratis starterspakket


Groningen, 20140402 -- Vanaf 31 maart heeft Professio.nl het gratis starterspakket van hun online nieuwsbrievensysteem BudgetMailer geïntroduceerd. Met dit starterspakket kunnen bedrijven en verenigingen maandelijks kosteloos tot 250 nieuwsbrieven versturen. Het bedrijf wil hiermee meer organisaties uitnodigen om kennis te maken met de voordelen van e-mailmarketing.

Veertig keer effectiever
Ondanks de toename van Twitter en Facebook als communicatiekanaal is het gebruik van e-mailmarketing nog steeds de meest effectieve methode gebleken. Recent (Amerikaans) onderzoek van McKinsey toont dit aan en de cijfers zijn veelzeggend: e-mail draagt veertig keer meer bij aan de verkoop van een product of dienst dan Facebook en Twitter samen.

Jan Steven Diertens, eigenaar van Professio.nl: "E-mailmarketing werkt echt. We zien dit dagelijks terug in de statistieken van de nieuwsbrieven die via ons worden verzonden. Toch zijn er veel organisaties die nog niet op de hoogte zijn van de kracht van dit medium en daarom de inzet van e-mail onderschatten. Met het gratis starterspakket proberen we deze organisaties over de streep te trekken."

Aanmelden
BudgetMailer bestaat meer dan zeven jaar en heeft een aanzienlijke gebruikersgroep. BudgetMailer biedt de mogelijkheid om zowel nieuwsbrieven op te maken als te verzenden. Wie het systeem wil uitproberen kan zich aanmelden voor het gratis starterspakket op www.budgetmailer.nl.Noot voor redacties:

Deel: ' BudgetMailer introduceert gratis starterspakket '
Lees ook