PERSBERICHT

Reviva van Bührmann-Ubbens biedt houvast voor milieubewuste papierkeuze

De Reviva lijn van Bührmann-Ubbens biedt een compleet assortiment kwaliteitspapier en -karton dat geheel of voor minstens de helft geproduceerd is op basis van gerecycled papier. In een recent verschenen brochure zet de papiergroothandel het complete assortiment Reviva voor zijn afnemers op een rij.

Reviva is de meest complete productrange in papier dat gemaakt is met extra aandacht voor onze leefomgeving. Toch is Reviva qua uitstraling niet te onderscheiden van papier dat volledig gemaakt is op basis van cellulose. Reviva voldoet daarnaast ook aan de hoogste technische eisen.

Jongste telg in de Reviva-familie is Reviva Color. Gekleurd papier in maar liefst negentien schitterende tinten. Geheel vervaardigd uit recycled papier. Reviva Mega was vanouds al bekend als uitmuntend tweezijdig machinegestreken papier en karton dat vervaardigd is uit vijftig procent recycled papier en vijftig procent TCF-cellulose. Reviva Harmony is de naam van helder wit kringlooppapier, dat gemaakt is op basis van post consumerwaste (meer dan vijftig procent) en hergebruikt pre consumerwaste (TCF). Het ziet er prima uit en presteert in printers en copiers als een topkwaliteit multifunctioneel papier.

Reviva Laser is een echt heavy duty kringlooppapier, dat geheel vervaardigd is uit oud papier en geschikt is voor copier en (laser en inkjet)printer. Dankzij de off white tint zijn prints en kopieën op deze soort prettig leesbaar.
Reviva Offset wordt gepresenteerd als een discreet wit en machineglad kringlooppapier dat geheel vervaardig is uit oud papier. Net als Reviva Print en de meeste andere Reviva specificaties voldoet het aan de normen van der blauer Engel en het Swan Label.

Voor meer informatie over Reviva kunt u contact opnemen met Bührmann-Ubbens
(0575) 598888

Deel: ' Bührmann-Ubbens houvast voor milieubewuste papierkeuze '
Lees ook