Buitensport voor beginners n gevorderden in oktober


BRAAMT, 20100908 -- Op 31 oktober organiseert buitensportbedrijf OUT! een zeer afwisselende buitensportwedstrijd bij Markant outdoorcentrum in Braamt bij Doetinchem. Voorafgaand organiseert OUT! op 3 en 10 oktober trainingen bij Zwolle en Eindhoven waarin alle ins en outs van de wedstrijd aan de orde komen. De wedstrijd en trainingen zijn met name bedoeld voor mensen die de combinatie van mountainbiken, kanon en andere sporten eens willen proberen.

Tijdens de wedstrijd moeten deelnemers in duo's op eigen kracht zo snel mogelijk een parcours in de natuur afleggen. Met een kaart en cordinaten bepalen zij zelf de snelste route. Mountainbiken, hardlopen, steppen en kanon zijn de duursportdisciplines. Daarnaast zijn 'special tasks' onderdeel van de wedstrijd. Denk aan touwklimmen, boogschieten of een hindernisbaan. Dit is dus nog een verrassing.

Voor de deelnemers zit de kick in het verleggen van eigen grenzen, inspelen op het onbekende, teamwork en testen van het uithoudingsvermogen. Beginners kunnen starten met een 4-uurs race. Conditioneel sterke teams kunnen ook starten met de 6-uurs variant.

De trainingen op 3 en 10 oktober zijn voor mensen die zich (verder) willen bekwamen in n of meer onderdelen van het adventure racen (bijvoorbeeld touwklimmen, kaart-kompasorintatie, hardlopen, mountainbiken, steppen, kanovaren). De trainingen worden aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Meer informatie over deze OUT! Markant race en inschrijving: http://www.adventurerace.eu
Of mail of bel Adriaan Mosterman: 06-46626676, adriaan@outoutdoor.nl

OUT! wil met stap-voor-stap begeleiding mensen stimuleren sportieve doelen te stellen en te bereiken. Binnen de trainingen en wedstrijden is instappen op elk niveau mogelijk; van zeer competitief tot meer gericht op ontspanning met ruimte voor genieten van natuur en omgeving. OUT! organiseert daarom sinds 2008 buitensportevenementen en -trainingen.


Deel: ' Buitensport voor beginners n gevorderden in oktober '
Lees ook