Bureau voor merkcommunicatie Team Nijhuis vergroot slagkracht


Zes fulltime vacatures voor online marketing specialisten

BORNE, 20150127 -- Bureau voor merkcommunicatie Team Nijhuis met vestigingen in Borne en Tiel breidt uit. Het bureau is op zoek naar 6 fulltime online marketing specialisten. Hiermee breidt het bureau zich uit van 25 naar 31 specialisten. Daarnaast heeft het bureau plannen om dit jaar of te verbouwen of op zoek te gaan naar een nieuw pand. Met de uitbreiding is Team Nijhuis de overlevingsfase waarin het bureau tussen 2010 en 2012 verkeerde voorbij en bouwt het bureau fors aan een fundatie voor de toekomst.

Directeur Gerben Lievers: ‘De vraag naar het succesvol inzetten van online marketing blijft groeien. Dagelijks helpen wij klanten om meer online successen te boeken. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, is het noodzakelijk dat we onze slagkracht vandaag vergroten, zodat we morgen als bureau bij de top van Nederland horen’. Team Nijhuis werkt o.a. voor Hartman, OCON, BLOM opleidingen, Robitex en Ten Cate B.V.

De overlevingsfase voorbij
Tussen 2010 en 2012 ging het bureau door een economisch zware tijd. ‘Sommige strijdwonden zijn nog merkbaar, zoals onze enigszins oude kantoorinrichting, onze oude website en de verouderde huisstijl aan de gevel. Wij kozen voor onze mensen en onze klanten, daar ligt altijd onze focus en die focus blijkt succesvol. We hebben de crisis doorstaan en dit jaar gaan we bouwen aan een nieuw pand, nieuwe positionering en flinke teamuitbreiding. Zodat we morgen staan waar nodig en zodat we het vandaag nog beter doen dan gisteren’, aldus Lievers.

Streven naar geluk
Het bureau zoekt kandidaten die online marketing in hun DNA hebben zitten. Die de lat hoog leggen geloven dat alles mogelijk is en daarbij de klant centraal stellen. Daarnaast moeten de kandidaten aan een andere belangrijke voorwaarde voldoen: streven naar geluk. Dit sluit aan bij de missie van het bureau; gelukkig zijn in de breedste zin van het woord. ‘Hier doen wij alles aan, ook buiten kantoortijden. Werken van 9.00 tot 17.00 uur is old-skool. Wij geven een vergoeding voor iemands verstand en hart’, aldus Lievers. Kandidaten kunnen solliciteren via de website https://www.teamnijhuis.nl/onze-vacatures.

Over Team Nijhuis
Team Nijhuis is van oorsprong een bureau voor merkcommunicatie en is al sinds 1973 diep geworteld in de Twentse grond. Op het gebied van zoekmachine marketing behoort Team Nijhuis tot de top 5 van Nederland. In 2013 werd het bureau uitgeroepen tot ‘Google Success Story’ door Google Nederland. Met het klimmen der jaren heeft Team Nijhuis zich ontwikkeld tot een bekend en vertrouwd bureau voor Advertising, Internet en Strategie. Bij Team Nijhuis werken 25 vakspecialisten uiteenlopend van marketingcommunicatie tot grafisch ontwerp en van traditionele media tot online marketing.


Deel: ' Bureau voor merkcommunicatie Team Nijhuis vergroot slagkracht '
Lees ook