Gemeente Haren


Burgemeester Gerritsen schrijft zich digitaal in als belangstellende voor nieuwbouw

De dienstverlening op www.haren.nl is uitgebreid met 50 digitale formulieren. Burgers van Haren kunnen voortaan met één druk op de knop uittreksels, folders en vergunningen e.d. aanvragen of een verhuizing doorgeven.

Het digitaal inschrijven als belangstellende voor nieuwbouw is ook een voorbeeld van de nieuwe dienstverlening die de website van de gemeente biedt. Om het belang van deze ontwikkeling nog eens extra te benadrukken, zal burgemeester Gerritsen vrijdag 7 maart om 14:00 uur in de hal van het gemeentehuis zich digitaal inschrijven als belangstellende voor nieuwbouw.

Het streven van de gemeente is de burgers een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Inwoners kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week informatie raadplegen over tal van gemeentelijke produc-ten en beschikken over diverse formulieren zonder daarvoor de gemeente te bellen of het gemeen-tehuis fysiek te bezoeken tijdens kantoortijden.

Een overzicht van alle formulieren staat in het hoofdstuk Dienstverlening. De gemeente Haren zal de komende maanden het aantal digitale formulieren op www.haren.nl nog verder uitbreiden.

Haren, 4 maart 2003


Deel: ' Burgemeester Haren schrijft zich digitaal in voor nieuwbouwwoning '
Lees ook