Programmabureau Advies Overheid.nl

Burgemeester opent a.s. donderdag website Loppersum

Op donderdag 13 juni opent burgemeester L. Pit de website van de gemeente Loppersum: www.loppersum.nl. De handeling vindt plaats om 14.00 uur in de kantine van Stationslaan 8 in Loppersum.

De website van de gemeente is een dynamisch bestand en is op het moment van publicatie nog volop in ontwikkeling. De uitbouw van de site gebeurt in twee fasen.

In de eerste (huidige) fase is de website is alleen informatief. Er staat hoofdzakelijk algemene basisinformatie en bestuurlijke informatie op, zoals de openingstijden van het gemeentehuis, de samenstelling van het gemeentebestuur en alle agendas en notulen van de raad en de raadscommissie. Verder zijn nog een tiental gemeentelijke verordeningen waaronder een Algemene Plaatselijke Verordening via het medium toegankelijk. Daarnaast kunnen toeristen zich orinteren op een verblijf in de gemeente. De informatie wordt de komende tijd uitgebreid en actueel gehouden.

In de tweede fase wordt een interactieve component aan de website toegevoegd. Het gaat hierbij om een zgn. productencatalogus, een databank met een verzameling van producten en diensten die de gemeente Loppersum haar inwoners kan leveren. Op een eenvoudige en snelle manier kan een koppeling worden gelegd tussen de vraag van de klant en het aanbod van de gemeente.
(Persbericht gemeente Loppersum)

www.ictu.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Burgemeester opent website Loppersum '
Lees ook