Gemeente Papendrecht

Burgmeester neemt boek over A. Visser in ontvangst Dinsdag 28 januari neemt burgemeester De Bruin (op zijn kamer in het gemeentehuis) om 15.00 uur een boek over leven en werk (o.m. schilderen en architectuur) van de bekende oud-inwoner van Papendrecht A. Visser in ontvangst uit handen van zijn kleinzoon, dhr. M. Visser uit Amsterdam. Vertegenwoordigers van de pers zijn welkom bij deze handeling.
Meer informatie voor de pers: M. Visser, tel. 020-6831310.)

Wijkspreekuur Kraaihoek en Middenpolder 2003 Wie als bewoner van Kraaihoek en Middenpolder vragen, klachten of hele goede ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk heeft, is dinsdag 4 februari tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op het (inloop) wijkspreekuur in de Résidence Gerbrandy. De wijkcoördinator, een medewerker van de gemeentelijke afdeling Beheer en Onderhoud, de wijkagent en het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder zitten klaar om vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en ideeën te inventariseren. Onder het genot van een kopje koffie kunt u van gedachten wisselen met deze functionarissen over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk of kunt u gewoon uw verhaal kwijt over een ergernis die u veranderd zou willen zien.
In de Résidence Gerbrandy, in het kantoor van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht,
P.S. Gerbrandystraat 31, wordt evenals vorig jaar voor de bewoners van Kraaihoek/Middenpolder iedere eerste dinsdag van de maand, behalve in juli en augustus, tussen 19.00 en 20.00 uur het (inloop) wijkspreekuur gehouden.
De data van het wijkspreekuur Kraaihoek en Middenpolder 2003 zijn: 4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 2 september, 7 oktober, 4 november. 2 december.
Voor nadere informatie over het wijkspreekuur en het wijkgericht werken in het algemeen kan men bellen met Betty Wolt, wijkcoördinator gemeente Papendrecht, tel. 078-6418290.

Interval
Zondag 19 januari vindt het eerste Easy Café van 2003 plaats in jeugdcentrum Interval. Tussen 14.30 en 17.30 uur kunnen liefhebbers weer genieten van een aantal talenten. Zo zingt Lyndsey Harteveld met Steef een duet van Anouk en Dinand. Daaarna speelt een aantal Djembe-spelers. Uiteraard is ook Dean and Friends de vaste band in het nieuwe jaar. Kandidaten krijgen ook in 2003 een speciaal Easy Café t-shirt als aandenken. De entree is gratis. Jonge en oudere talenten die hun debuut willen maken tijdens een Easy Café kunnen contact opnemen met Interval , 078-6150993, en vragen naar Frank de Boer.
Ook de crea club van jeugdcentrum Interval is gestart. De volgende activiteiten staan de komende weken op het programma: woensdag 22 januari: werken met papier/mache woensdag 29 januari: kosteloos en geen waardeloos materiaal. De crea club is bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en kost 0,70 euro per kind per keer, inclusief en glaasje siroop. Lampionnenoptocht vrijdagavond 31 januari
De jaarlijkse lampionnenoptocht (van het Oranjecomité) ter gelegenheid van de verjaardag van de Koningin vindt plaats op vrijdagavond 31 januari vanaf 19.00 uur. Na de start in de Heidezoom wordt onder muzikale begeleiding van Excelsior en Graafstrooms fanfare een tocht van ongeveer een uur gemaakt. Uitnodiging verkiezingsavond
Woensdag 22 januari (de dag van de Tweede Kamerverkiezing) sluiten de stembureaus om 21.00 uur. Vanaf die tijd uur kunnen belangstellenden in de raadzaal van het gemeentehuis voorlopige uitslagen volgen.

Deel: ' Burgemeester Papendrecht neemt boek over A. Visser in ontvangst '
Lees ook