NMBS

23/05/02

Bus vervangt trein tussen Mol en Leopoldsburg op zaterdag 25 mei

Op zaterdag 25 mei wordt het brugdek van de spoorbrug over de IJzerlei-Brugstraat in Leopoldsbrug vernieuwd. Tussen Mol en Leopoldsburg rijden die dag geen treinen. De L-treinen op de verbinding worden vervangen door een busdienst, waardoor in beide richtingen de reistijd met 20 minuten wordt verlengd. De autobus vertrekt aan het station van Mol op de vertrektijd van de afgeschafte trein en rijdt via de stopplaats Balen naar Leopoldsburg. Daar wacht de L-trein die de reizigers naar Hasselt brengt. Ook in omgekeerde richting wordt dit scenario gevolgd. De aansluitingen in Hasselt en Mol kunnen door de langere reistijd van de bus niet worden verzekerd.

Lichte vertragingen door spoorwerkzaamheden in het weekend

Tijdens het weekend van 25-26 mei zijn er onderhoudswerken aan de sporen tussen Tongeren en Bilzen. Daardoor hebben de treinen op deze verbinding een vijftal minuten vertraging.

Dit weekend worden in het station van Testelt wissels gemoderniseerd. Daarom kunnen treinen op de verbinding Hasselt-Aarschot-Leuven een vijftal minuten vertraging oplopen.

© 2002 NMBS

Zoekwoorden:

Deel: ' Bus vervangt trein tussen Mol en Leopoldsburg '
Lees ook