Business Babes On Top


In 2,5 jaar tijd de grootste in personal assistants

LAREN, 20080131 -- ZIN Personal Assistants is uitgegroeid tot de grootste* dienstverlener in het bemiddelen van personal assistants voor tijdelijke of vaste posities binnen organisaties. Yara Beerling (30) is niet voor niets door Quote uitgeroepen tot Business Babe (februarinummer 2008). Samen met Harrit Noltes (30) is er in 2,5 jaar tijd op gedreven en enthousiaste wijze een succesvol miljoenenbedrijf opgezet. Het ambitieuze duo geeft nu leiding aan 50 werknemers en is van plan deze sterke groei in 2008 door te zetten.

ZIN

Een directie, bestuurslid of topondernemer moet zijn of haar support, elke dag, 100% kunnen waarborgen. Alleen dan kan hij of zij zich 100% focussen op het werk en tot excellente prestaties komen. ZIN PA's zijn professionals op dit gebied. Zij fungeren als rechterhand en sparringpartner, zijn goed opgeleid, capabel en doortastend. Maar bovenal zijn zij gedreven om hun manager te helpen excelleren in zijn/haar werk! ZIN Personal Assistants is allround dienstverlener op dit gebied en heeft oplossingen voor zowel tijdelijke als vaste posities. ZIN bedient organisaties in het hele land, vanaf de hogere management lagen. ZIN werkt o.a. voor; ING, Rabobank, ABN AMRO, Fortis, LINDA., Stork, ZwitserLeven, Interpolis, Land Rover, TNO en IdtV.


Traditionele secretaressesbureaus

Voor de komst van ZIN maakten pa's onderdeel uit van de traditionele secretaressebranche, waar een PA niet altijd als een professional met een HBO werk- en denkniveau werd gezien. ZIN heeft zich hier vanaf het begin sterk in kunnen onderscheiden. Geen parelketting-gehalte, maar juist een jonge, frisse onderneming. Geen standaard secretaressen, maar capabele en doortastende pa's met minimaal een hbo werk- en denkniveau en de drive om de manager waar zij voor werkt te laten excelleren.

Kopieergedrag

De vernieuwende uitstraling van ZIN maakte vanaf het begin wat los binnen de arbeidsmarkt waar ZIN zich op richt. Inmiddels wordt ZIN gekopieerd door concurrenten. Onder andere de site www.personalassistants.nl is kennelijk een bron voor inspiratie voor de concurrent. Een compliment, maar het roept wel dubbele gevoelens bij de eigenaren op. Het concept komt immers geheel uit eigen koker. De identiteit van ZIN is uniek. Het team van bijzondere mensen dat ZIN elke dag tot een succes maakt is in elk geval een niet te kopiren aspect.


ZIN is in juni 2005 opgericht door Yara Beerling en Drs. Harrit Noltes. Door niet bang te zijn om risico's te nemen en er volledig voor te gaan werd het zolderkamertje van de investeerder al snel ingeruild voor een pand met groeimogelijkheden in Laren. Het goed uitgedacht concept is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle, ambitieuze onderneming. Ook is er begin 2007 een tweede label opgericht, ZIN Project Assistants.* onderzoek van Buro Wullenhoven januari 2008. ZIN is de grootste specialist in het detacheren van personal assistants. Bij ZIN zijn de personal assistants ook daadwerkelijk in dienst bij ZIN. Bij de concurrent krijgen de pa's een uitzendcontract of ze worden tijdelijk op de pay-roll gezet. Daarnaast onderscheidt ZIN zich door zich te focussen op hoger management.


Deel: ' Business Babes On Top '
Lees ook