BUSINESS-SITE ALKMAAR.NET: 25.000 HITS IN TWEE MAANDEN

Datum: 13 januari 2000

Alkmaar.net heeft de afgelopen twee maanden ruim 25.000 bezoekers getrokken. Dat blijkt uit metingen van NedStat. Met name in januari van dit jaar heeft het dagelijks aantal bezoekers een hoge vlucht genomen. Voor de jaarwisseling bezochten gemiddeld 400 websurfers de regionale business-site. Vorige week nam het bezoek met rasse schreden toe naar gemiddeld 800, om begin deze week een absoluut record te bereiken van meer dan 1600. Alkmaar.net is de eerste strikt regionale business-site in ons land.

Sinds de start van de site (www.alkmaar.net) staat Alkmaar.net vrijwel onveranderd op de eerste plaats in de hitlijst van regionale sites en digitale steden van NedStat. Het bezoekersaantal is zeer hoog te noemen, gelet op het special-interestkarakter van Alkmaar.net. Een groot deel van de bezoeken wordt veroorzaakt door het raadplegen van de Bedrijven Zoekmachine van Alkmaar.net. Hier zijn op dit moment de gegevens te vinden van ruim 1100 bedrijven in en om Alkmaar.

NedStat
NedStat is marktleider op het gebied van de ontwikkeling voor software en diensten voor online research. Met behulp van de producten en diensten van NedStat is het mogelijk om'online' en in 'real time' inzicht te krijgen in de bezoekcijfers (en meer) aan homepages en websites.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter van Vleuten of Rianne Groen, namens Media Support in- en externe communicatie verantwoordelijk voor de redactie van Alkmaar.net. Telefoon (072) 5151413. E-mail: media@alkmaar.net.

Organisatie: Alkmaar.net

adres: Nassaulaan 9

postcode: 1815 GG

woonplaats: Alkmaar

Telefoon: (072) 5151413

email: media@alkmaar.net

Deel: ' Business-site Alkmaar.net 25.000 hits in twee maanden '
Lees ook