Ingezonden persbericht


Naast de uitzending via de FM, kabel en internet,

BUSINESSNIEUWS RADIO BLIJFT OOK UITZENDEN OP DE 1395 AM

Door de verplaatsing van de zendmast van Nozema in de gemeente Montfoort naar Trintelhaven blijft BusinessNieuws Radio uitzenden op de middengolf-frequentie 1395 AM. Met deze verplaatsing wordt het totale bereik van BusinessNieuws Radio op de FM en de AM vergroot. De verhuizing van de zendinstallatie vindt plaats in de laatste twee weken van september van dit jaar.

Tijdens de verplaatsing van de zendinstallatie, startende op 17 september, is BusinessNieuws Radio maximaal tien werkdagen niet te ontvangen op de middengolf, 1395 AM. BusinessNieuws en Nozema zijn zich bewust van de schade die dit met zich mee zal brengen en zullen er alles aan doen om deze periode tot een minimum te beperken. De uitzendingen van BusinessNieuws zijn uiteraard wel te ontvangen op de FM, kabel en via internet.

Luisteraars worden tijdig geïnformeerd via de zender en met advertenties in landelijke dagbladen. Daarnaast wordt er een telefoonnummer geopend. Via 0900-BEL1395 kunnen luisteraars de frequentie bij hun in de buurt voor de FM en de kabel opvragen. Verder kunnen luisteraars een mobiel telefoonnummer achterlaten voor een notificatie per SMS als de 1395 AM weer 'on air' is. Adverteerders worden vanzelfsprekend gecompenseerd.

Willem Sijthoff, directeur BusinessNieuws: "In hoofdlijnen komt het erop neer dat door de verplaatsing naar Trintelhaven, BusinessNieuws de 1395 AM-frequentie behoudt en de ontvangst in het noorden en oosten van het land wordt verbeterd. Hiermee wordt het totale bereik van BusinessNieuws Radio op de FM en de AM vergroot. De tien werkdagen dat we maximaal uit de lucht zijn is buitengewoon vervelend, maar we doen er alles aan om onze luisteraars tijdig te informeren."

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Johan van Mil, Commercial Director.

johan.van.mil@bn.nl

T (020) 515 85 15

Deel: ' BusinessNieuws Radio blijft ook uitzenden op 1395 AM '
Lees ook