Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

Butler Group positioneert Vignette V7 als leidende content management oplossing

Vooraanstaande Europese analistengroep plaatst Vignette's content management oplossingen in de 'outperform' categorie

Amsterdam, 18 februari 2003 - Vignette Corp. heeft aangekondigd dat Vignette V7, de recent geïntroduceerde productgroep van content management oplossingen, als leider is opgenomen in Butler Group's rapport over Enterprise Content Management 2003. Het rapport, dat zich richt op de infrastructuur voor de levering van contentdiensten, heeft elf leveranciers vergeleken en biedt onafhankelijke technische audits en analyse van producten en strategieën van leveranciers.

De Butler Group noemde met name de architectuur van de oplossing, die volledig op open standaarden is gebaseerd, de uitgebreide integratiemogelijkheden, de sterke workflow functionaliteit, de opties voor personalisatie en de ingebouwde schaalbaarheid, waardoor klanten Vignette V7 mee kunnen laten ontwikkelen met hun toekomstige behoeften.

"Vignette V7 is een contentplatform in de puurste zin van het woord. Het is een krachtig en schaalbaar platform voor het bouwen en inzetten van zakelijke webapplicaties," legt Tim Jennings, auteur van het Butler Group rapport, uit. "Integratie is essentieel voor het succes van een strategische enterprise content management oplossing, en Vignette legt met V7 de lat bijzonder hoog voor haar concurrenten."

"Met de overname van Epicentric is Vignette in staat om een complete oplossing aan te bieden voor zakelijke webapplicaties. Dit, gecombineerd met de introductie van Vignette V7, zorgt ervoor dat Vignette de rest van de markt zal overtreffen," aldus Jennings.

Vignette V7 biedt verpakte content management 'best practices' voor verbeterde samenwerking en het delen van informatie, zowel binnen als buiten de organisatie of de afdeling. De Vignette V7 producten zijn beschikbaar als aparte modules, maar ook in drie applicatiesuites: Vignette Content Management Group Suite, Vignette Content Management Business Suite en Vignette Content Management Enterprise Suite.

Meer informatie over Vignette's content management- en portalaanbod is te vinden op de website http://www.vignette.nl.

Butler Group
Butler Group is een Europese, onafhankelijke organisatie voor IT-onderzoek en -advies. Onze missie is ervoor te zorgen dat onze klanten uitstekend geïnformeerd zijn over huidige en toekomstige technologie, en de invloed daarvan op het bedrijfsleven, kortom: 'analysis without compromise.' Butler Group, in 1990 opgericht door Martin Butler, heeft een uitstekende reputatie opgebouwd wat betreft de objectiviteit en scherpzinnigheid van haar onderzoek en meningen. Onze klanten, waaronder meer dan vijftig procent van de top-100 bedrijven in ieder van onze doelmarkten, onderschrijven dit.

Butler Group levert een breed gamma aan onderzoek, analyse en advies over alle zaken gerelateerd aan de praktische toepassing van technologie in het bedrijfsleven. Onze analyse is beschikbaar via onze deskundigen, geschreven rapporten en evenementen.

Voor meer informatie over Butler Group en haar producten, en diensten, bezoek de website op http://www.butlergroup.com/.

Vignette
Met Vignette (Nasdaq: VIGN) kunnen ondernemingen real-time voordeel behalen door snel zakelijke webapplicaties te bouwen, in te zetten en te optimaliseren. Ruim 1.600 succesvolle organisaties gebruiken Vignette voor hun webapplicaties. Vignette's hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas. Daarnaast zijn er kantoren in Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Benelux is gevestigd in Amsterdam.

Deel: ' Butler Group positioneert Vignette V7 als leidende content managemen.. '
Lees ook