Ingezonden persbericht

Buyitdirect.com N.V. vindt aansluiting bij Market4Care

HOOFDDORP/HILVERSUM, 20060106 -- Buyitdirect.com N.V. en Market4Care kondigen aan dat ook buyitdirect.com toetreedt tot het platform dat Market4Care beheert voor zorginstellingen en leveranciers.


Buyitdirect.com, hét adres voor computer hardware en software voor de zakelijke markt en tevens specialist op het gebied van E-Procurement is heden met Market4Care overeengekomen dat zij haar ICT catalogus nu ook beschikbaar stelt voor Market4Care, hét elektronische bestelsysteem voor ondermeer de gezondheidszorg.

Het Groene Hart Ziekenhuis, gevestigd te Gouda, heeft de concrete vraag voor toetreding gesteld aan buyitdirect.com. Samen met Market4Care zorgt buyitdirect.com nu voor directe bestellingen en leveringen van diverse ICT producten.

Door deze toetreding is het nu mogelijk voor inkopers bij de diverse ziekenhuizen om via het systeem van Market4Care ook direct gebruik te maken van de bestelomgeving van buyitdirect.com met daarin alle relevante gegevens over voorraden en prijzen van de gewenste goederen.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. is de oudste E-business site waar sinds 1999 integratie en klantvriendelijkheid centraal staan. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.

Over Market4Care
Sinds 2000 is Market4Care actief op de markt voor digitaal verkeer tussen inkopende en verkopende partijen. De groeiende groep klanten omvat 16 ziekenhuizen waaronder de academische centra van Utrecht, Maastricht, Rotterdam en Nijmegen en meer dan 150 leveranciers in diverse branches.
Market4Care ondersteunt en verzorgt:
· Catalogusbeheer voor elektronische catalogi (ruim 6 miljoen artikelen)
· Elektronisch berichtenverkeer (orders, facturen, etc.)
· Een elektronisch bestelsysteem (ASP)
Market4Care is neutraal. De kopende organisatie verzorgt de tactische inkoopfase, Market4care ondersteunt en faciliteert het digitale inkoopproces.

Market4Care biedt standaard integratie met vrijwel alle interne (ERP) systemen zoals SAP, Oracle, Navision, Rimses (Real Software), Vila (GetronicsPinkRoccade) en Vobe (iSoft).

Deel: ' Buyitdirect.com N.V. vindt aansluiting bij Market4Care '
Lees ook