C. den Dunnen aangesteld als Algemeen Directeur door What Invest BV


Zwijndrecht, 20150505 -- Met ingang van 24 april 2015 is Chiel den Dunnen aangesteld als Algemeen Directeur bij What Invest B.V.. In zijn rol als Algemeen Directeur is Chiel den Dunnen verantwoordelijk voor de onderliggende werkmaatschappijen, te weten Consolit B.V. en Allinco Software B.V.

C. den Dunnen aangesteld als Algemeen Directeur door What Invest B.VChiel den Dunnen is zijn carrière in 2004 gestart bij Veenman B.V., waar hij in ruim acht jaar tijd verschillende uitvoerende en leidinggevende functies in sales en consultancy vervulde. Chiel den Dunnen werkte o.a. bij Pon Automotive B.V. waarna hij, na zijn horizonsverbreding, per 1 augustus 2014 is gestart bij WHAT Invest B.V. als Sales Director. Chiel den Dunnen heeft zich altijd gefocust op klanttevredenheid, sales, marketing en organisatie continuïteit.

Toekomstvisie

Met de aanstelling van de 35-jarige Chiel den Dunnen verwacht What Invest B.V. nog beter invulling te kunnen geven aan de te verwachten ontwikkelingen in de branche in de komende jaren.

Ook kiest de organisatie duidelijk voor een frisse wind met nieuwe inzichten en een gedrevenheid om de rijke historie van de onderneming nog verder te continueren.

Het nieuw gevormde management team is een mix van interne doorgroei en externe aanwas, waardoor ook hier de toekomstbestendigheid van de organisatie gewaarborgd is.

Chiel den Dunnen over de toekomst van WHAT Invest B.V.: “Wij zijn een mooi bedrijf, met een lange geschiedenis en daardoor ook een ervaren team. Voor de korte termijn zal de focus liggen op het investeren in bestaande klanten en medewerkers, zodat er een stevig fundament ligt voor de middel- en lange termijn.
Onder andere de transitie binnen ERP naar cloud-oplossingen zal een belangrijk speerpunt voor de toekomst zijn. Specifiek voor Consolit gaan wij Visma ondersteunen met de uitrol van Visma.net Logistiek, Advisor, Severa en ook eAccounting. Daarnaast zal bij Allinco Software de focus liggen op het product Unit4 Multivers Extended; ERP software specifiek voor groothandels in het MKB, ons eigen product Multivers Installatie, evenals producten zoals Audition en Account Analyzer; platformonafhankelijke oplossingen die onze klanten helpen efficiënter en effectiever te werken. Dit naast de verdere ontwikkeling in onze eigen product- en modulesuite”.


Deel: ' C. den Dunnen aangesteld als Algemeen Directeur door What Invest BV '
Lees ook