C.V. Starr & Co Inc. maakt opening bekend van Franse branche in Parijs en de expansie van zijn Europese activiteiten

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20101007 --

C.V. Starr & Co Inc. (C.V. Starr) maakt de opening bekend van haar Franse branche van Starr Underwriting Agents, Ltd. met vestiging in Parijs. Hiervoor zijn Nicolas Berg als regionale manager Europa, Starr Casualty, en Olivier Decombes als regionale manager Europa, Starr Tech, benoemd.

Nicolas Berg zal zich inspannen om de Starr portfolio voor schadegevallen en financiële kanalen op het Europese continent te ontwikkelen. Hij komt bij Starr Casualty vanuit Chartis Europe S.A. waar hij als regionale profit center manager voor Europa werkte. Hij had daarbij de controle over 13 Europese landen voor schadegevallen. Ook werkte hij voor AIG/Chartis waar hij verschillende functies in de Verenigde Staten vervulde, zoals die van underwriting agent voor eigen risico-verzekeringen voor grote rekeningen in VS. Ook was hij senior underwriter binnen de Worldwide Liabilities Group in New York.

Olivier Decombes zal aan het hoofd staan van de expansielijnen voor olie, gas & petrochemie, de verwerkingsindustrieën, energieverwekking & openbare voorzieningen, de mijnindustrie, chemische producten, constructie en onroerend, alles op hetzelfde grondgebied. Hij komt bij Starr Tech van Infrassure waar hij regionaal manager was voor de olie, gas & petrochemiesector, met vestiging in Zürich. Vóórdat hij bij Starr in dienst kwam, bekleedde hij 12 jaar lang verschillende functies in de onderliggende olie & gasindustrie in verschillende field- en managementposities wereldwijd.

Zowel Nicolas Berg als Olivier Decombes zullen het nieuwe Starr kantoor in Parijs, Frankrijk bezetten.

Maurice “Hank” Greenberg, Chairman en Chief Executive Officer van C.V. Starr, verklaarde, “Ik ben er zeer verheugd over dat wij een kantoor in Parijs en elders in Europa openen. Dit komt overeen met onze lange-termijnervaring en kennis van deze sector in Frankrijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat Nicolas en Olivier, samen met het vakmanschap van de Starr organisatie, hartelijk welkom zullen worden geheten voor het leveren van verzekeringsservice aan de Franse en Europese markten.” De opening van de Franse branche is een belangrijke stap voorwaarts in de voortdurende verbintenis die Starr aangaat voor de serviceverlening aan zijn klanten en de expansie van producten die de Starr franchise op het Europese continent en in de hele wereld aanbiedt.

C. V. Starr & Co. Inc. is een particulier holdingbedrijf met verzekeringsagentschappen en een portfolio van investeringen wereldwijd. Zijn dochterverzekeringsagentschappen onderschrijven specialiteitslijnen voor de luchtvaart, zeevaart, energie, eigen risico schadeverzekering en onroerend goed en ongelukken en ziekte, inclusief risico's met internationale dekking. Deze agentschappen leveren een breed spectrum van gespecialiseerde diensten met toegevoegde waarde, waaronder de behandeling en regeling van schadegevallen, risicobeoordeling en schadepreventie. C.V. Starr heeft zijn hoofdkantoren in New York City en verder kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Azië. Voor meer informatie, bezoek ons op www.cvstarr.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
C. V. Starr & Co. Inc.
Nicolas Berg, +33 (0)1 53 45 66 63
nicolas.berg@cvstarr.com
of
Olivier Decombes, +33 (0)1 53 45 66 53

olivier.decombes@cvstarr.com

Deel: ' C.V. Starr & Co opent Franse branche in Parijs '
Lees ook