Cabletron doorbreekt bandbreedte-barrière met nieuwe high-speed ATM-interfaces

Woerden, 16 augustus 1999 - Cabletron Systems introduceert een nieuwe reeks krachtige ATM-interfaces voor haar SmartSwitch 9500 cell-switching-platform. Deze nieuwe modules bieden ATM-switching tegen OC-48-snelheid. Zo komt Cabletron tegemoet aan de prestatiebehoefte van zelfs de meest bandbreedte-intensieve netwerken voor service providers, grote ondernemingen en overheidsinstellingen.

De nieuwe OC-48-interfaces bieden 2.5 Gbps ATM-netwerktoegang om Quality-of-Service-niveaus (QoS) te realiseren voor spraak, video en data op Local Area Networks (LANs), Wide Area Networks (WANs) en Metropolitan Area Networks (MANs).

De interfaces beperken de kosten ook door een directe verbinding met ATM `dark fiber', waarbij geen gebruik hoeft te worden gemaakt van kostbare SONET- en SDH-uitrusting zoals Add/Drop Multiplexers (ADMs). Deze ATM-verbeteringen tonen bovendien Cabletrons inzet om service providers en grote ondernemingen te voorzien van een goede basis voor high-capacity netwerken.

"Door de combinatie van de OC-48-prestatie met de op standaard gebaseerde UNI 4.0, de PNNI-routing en de mogelijkheid om direct verbinding te maken met dark fiber, maken deze nieuwe interfaces de SmartSwitch 9500 tot de ideale keuze als het gaat om high-availability ATM-netwerken", zegt Bart Ankoné, Country Manager Cabletron Nederland.

Cabletron Cabletron Systems, één van de grootste leveranciers van complete netwerkoplossingen ter wereld, biedt betrouwbare netwerktoegang en -communicatie aan miljoenen mensen over de gehele wereld. Cabletron ontwikkelt producten die kunnen meegroeien met het bedrijf en die geschikt zijn voor Fortune 1000-bedrijfsnetwerken, service providers en midden- en kleine bedrijven. Dit maakt Cabletron dé business communications-specialist van het huidige informatietijdperk. Meer informatie over Cabletron is te vinden op de Web-site: http://www.cabletron.com.

Voor meer persinformatie: Cabletron Systems B.V. Lammers van Toorenburg PR Joyce Voortman Ward van Beek
Telefoon: 0348 - 486 777
Telefoon: 030 - 6565 070
E-mail: jvoortman@cabletron.com E-mail: ward@lvtpr.nl

Deel: ' Cabletron doorbreekt bandbreedte-barrière '
Lees ook