Cabletrons SmartSwitch Router heeft hoogste marktaandeel

Woerden, 26 augustus 1999 - Cabletrons SmartSwitch Router is net als vorig jaar weer marktleider als het gaat om het aantal verkochte poorten in de snelgroeiende modulaire Layer-3-switched-markt. Volgens een rapport van de Dell'Oro Group is de SmartSwitch Router nummer één met een marktaandeel van 28,5% in de periode van april 1999 tot en met juni 1999.

De Dell'Oro Group heeft ook bekendgemaakt dat Cabletron een marktaandeel van 100% heeft voor Layer-3-switching WAN-interfaces. Op dit moment is Cabletron de enige die traditionele T1/T3-interfaces aanbiedt in applicatiebewuste en op hardware gebaseerde routers. De omzet van de Layer-3 WAN is in het tweede kwartaal van 1999 meer dan verdubbeld ten opzichte van het eerste kwartaal van dit jaar. De populaire SmartSwitch Router leverde Cabletron in het verleden ook al meerdere prijzen op.

"Ook in de Benelux zien we dat de SmartSwitch Router steeds meer op de proef wordt gesteld en zijn plaats ook in de ISP-markt begint te veroveren", zegt Bart Ankoné, Country Manager Cabletron Nederland.

Het 'Q2 shared hub and LAN Switch Report' van de Dell'Oro Group kwam op 18 augustus jl. uit. Het rapport bevat alle producenten in de Layer-3 markt, waaronder 3Com, Cabletron Systems, Cisco, Lucent Technologies en Nortel Networks.

Cabletron Cabletron Systems, één van de grootste leveranciers van complete netwerkoplossingen ter wereld, biedt betrouwbare netwerktoegang en -communicatie aan miljoenen mensen over de gehele wereld. Cabletron ontwikkelt producten die kunnen meegroeien met het bedrijf en die geschikt zijn voor Fortune 1000-bedrijfsnetwerken, service providers en midden- en kleine bedrijven. Dit maakt Cabletron dé business communications-specialist van het huidige informatietijdperk. Meer informatie over Cabletron is te vinden op de Web-site: http://www.cabletron.com.

Voor meer persinformatie:

Cabletron Systems B.V. Joyce Voortman
Telefoon: 0348 - 486 777
E-mail: jvoortman@cabletron.com

Lammers van Toorenburg PR Ward van Beek
Telefoon: 030 - 6565 070
E-mail: ward@lvtpr.nl

Deel: ' Cabletrons SmartSwitch Router heeft hoogste marktaandeel '
Lees ook