Ingezonden persbericht

VUGHTSE SPORTCLUB PRINS HENDRIK

Afdeling Atletiek

's-Hertogenbosch, 9 mei 2004

Cadée en Jansen winnen bij wedstrijd om Ter Speckebokaal

De Prins Hendrik-atleten Erik Cadée en Robbert-Jan Jansen hebben afgelopen zaterdag in Lisse hun wedstrijden gewonnen. Bij de strijd om de Ter Speckebokaal kwam Cadée zijn winst op het discuswerpen met een afstand van 54,12 meter. Het was de tweede wedstrijd van het seizoen voor de Bosschenaar, die afgelopen zomer Europees Jeugdkampioen werd op dit onderdeel.

Vughtenaar Robbert-Jan Jansen won het polsstokhoogspringen in deze eerste wedstrijd van het Nationaal Baancircuit. Met een hoogte van 5,10 meter bleef de 20-jarige student de rest van het internationale veld voor. De Hedelse Fleur Ondersteijn veroverde op de 400 meter horden een ereplaats. De Nederlands kampioene bij de junioren kwam als tweede Nederlandse over de finish in een tijd vqn 63 seconden en 18 honderdste.

Bij de mannen waren er verder goede prestaties van Pepijn van Hove (100 meter in 11.40 seconden) en Thijs van der Aalst (49.49 seconden op de 400 meter). René van der Donk nam aan twee onderdelen mee: 11.59 seconden op de 100 meter, en 13,96 meter op het kogelstoten.

EINDE BERICHT

NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact

Deel: ' Cadée en Jansen winnen bij wedstrijd om Ter Speckebokaal '
Lees ook