Calco genomineerd voor High Growth Awards 2012


“Kwaliteit van groei is speerpunt.”

MAARSSEN, 20121016 -- IT detacheerder Calco is genomineerd voor de High Growth Awards van groeiplatform Port4Growth, een in groei gespecialiseerd netwerk voor en door ondernemers. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven uit verschillende branches, die kwantitatieve en kwalitatieve groei laten zien. "Calco realiseerde in het eerste half jaar van 2012 een groei van bijna 20%, daarnaast vertoont onze organisatie op belangrijke gebieden een sterke kwalitatieve groei", aldus Robert Gravekamp, directeur van Calco.

Stemmen tot 31 oktober

Port4Growth verklaart op haar site dat die kwalitatieve groei bij de beoordeling van de deelnemende bedrijven even belangrijk is als kwantitatieve groei, waarmee de High Growth Awards verschillen van andere groeiprijzen. Gravekamp: "Calco vindt het belangrijk om te laten zien dat ons bedrijf niet alleen qua omzet groeit, wij hebben daarnaast veel aandacht voor diversity, voor innovatie en transparantie. Wist je bijvoorbeeld dat een derde van de IT-professionals die wij opleiden en aan een baan helpen, vrouw is? En in strijd met de berichtgeving over tegenvallende groeiresultaten in IT en navenante gevolgen voor de werkgelegenheid in deze sector, willen wij duidelijk maken dat er juist volop kansen zijn voor starters in IT. Wij krijgen het personeel voor onze opdrachtgevers haast niet aangesleept. Daarom is onze deelname aan de High Growth Awards een prima podium om onze boodschap te verkondigen." Calco is ook genomineerd voor de publieksprijs van de High Growth Awards, waarvoor tot 31 oktober gestemd kan worden. Op 28 november maakt de organisatie de winnaars van de awards bekend op www.port4growth.nl.

Wervingscampagne

Calco startte recentelijk een wervingscampagne voor afstudeerkandidaten en alumni, die geïnteresseerd zijn in een carrière in de IT. “Met een billboard campagne op de stations van Utrecht dagen we jongeren uit voor onze test. Als je die haalt is een vaste baan in IT, een carrière bij een grote organisatie, voor 90% in de pocket. We staan vandaag nog op het Career Event in de Jaarbeurs en onze advertentiecampagne in een landelijk dagblad loopt nog. Voor onze opdrachtgevers willen we nog zeker 50 young professionals werven, er is een enorm tekort aan kwalitatief, loyaal en betrouwbaar jong talent in IT." Calco heeft voor 75% van de lopende aanvragen van opdrachtgevers het personeel al in huis, voor het overige deel wordt de komende maanden nog flink geworven.

Over Calco

Calco is gespecialiseerd in de detachering van zowel jonge als ervaren IT professionals. Voor de Calco MasterClass werft het bedrijf afstudeerkandidaten en alumni op HBO- en WO denkniveau, leidt hen betaald op tot gespecialiseerde IT experts en begeleidt hen in een tweejarig traject van junior professional tot medior en senior professional. Na het succesvol afronden van een opleiding van twee maanden worden de kandidaten voorgesteld aan en geplaatst bij toonaangevende organisaties die de kandidaat goede carrièremogelijkheden bieden, waar zij onder begeleiding van Calco coaches gedurende 22 maanden aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Hierna kan de opdrachtgever besluiten de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Calco-IT bestaat 8 jaar en wordt bestuurd door Robert Gravekamp en René Scholten.


Deel: ' Calco genomineerd voor High Growth Awards 2012 '
Lees ook