Camp Silver heropent met nieuw hideaway concept


OOSTEREND - TEXEL, 20130906 -- Camp Silver heeft zich vernieuwd tot 'hideaway': een comfortabel, kleinschalig en afgelegen buitenverblijf, midden in de natuur. Waar gasten van het vroege voorjaar tot ver in het najaar terecht kunnen. Met het nieuwe hideaway concept beantwoordt Camp Silver aan de behoeften van deze tijd: Een private plek die is ontworpen om tot rust te kunnen komen, te werken en inspiratie op te doen in een omgeving van stilte, natuur en comfort.

Camp Silver heropent met nieuw hideaway conceptHet nieuwe paviljoen met veranda is gebouwd als een xl woonkeuken: een nieuw self service concept met eilandgemaakte producten voor lunch en diner en een koffiebar. Gasten hebben de vrijheid om op zelf gekozen momenten een home-made pizza in de oven te doen, een espresso te maken of een wijntje in te schenken op de buitenveranda.

De acht zilverkleurige Airstreams zijn ingericht als luxe hotelkamer en bieden volop privacy en comfort, bij alle weersomstandigheden. De Airstreams hebben vloerwarming en airco, een loungebank, een flat screen TV en een buitenterras met zonneluifel. De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco. Eén van de Airstreams beschikt over een eigen sauna in de boswal.

De acht zilverkleurige Airstreams zijn ingericht als luxe hotelkamer.Binnen en buiten zijn er verschillende zit- lig- en werkplekken gemaakt, zodat je overal in alle rust kunt ontspannen, lezen, praten, schrijven of internetten. De Pacific Dome-tent, naar het beroemde ontwerp van Buckminster Fuller, is nu ingericht als een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden voor creatieve sessies, yoga en workshops.

Het hideaway ligt afgelegen maar ook centraal op het eiland: Er zijn Puch-fietsen te huur en er is een info-corner waar uitgebreide eiland-informatie en routes verkrijgbaar zijn. Hiermee is Camp Silver ook een goede thuisbasis om het eiland te verkennen.

Het kleinschalige hideaway is uitermate geschikt voor een weekend of midweek rust en natuur met zijn tweeën in de lente, zomer en herfst. Ook zijn er mogelijkheden voor kleine gezelschappen om inspiratie op te doen in de sfeer van workshops, retraites of cursussen.Noot voor redacties:

Deel: ' Camp Silver heropent met nieuw hideaway concept '
Lees ook