Campina Melkunie

Datum : 11-6-2002
Plaats : Woerden

Campina introduceert Kookidee

Campina introduceert in de loop van juni het eerste merk in de categorie keukenzuivel: Campina Kookidee. Het assortiment Campina Kookidee bestaat uit de producten Room Culinair, Room Fris, MonChou, Slagroom, Sour Cream, Crème Fraîche, Demi Crème Fraîche en Slankroom, verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen.

Uit onderzoek is gebleken dat de consument het moeilijk vindt uit het grote aanbod van zuivel en zuivelproducten, de juiste producten voor in de keuken te vinden. Met de introductie van één merk en één verpakkingslijn maakt Campina het de consument makkelijk de producten in het schap te vinden.

Keukenzuivelproducten zijn eenvoudig te verwerken in vele dagelijkse gerechten en maken de maaltijd smaakvoller. Met Campina Kookidee kan iedereen alle gerechten elke dag makkelijk lekkerder maken. Zowel de traditionele kokers als al die mensen die houden van creatief koken.

In de toekomst zal de Campina Kookidee-lijn verder worden uitgebreid met nieuwe keukenzuivelproducten.

Campina ondersteunt de introductie van Kookidee met een tv- en printcampagne. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op recepten. Receptenfolders kunnen worden aangevraagd via een speciaal telefoonnummer, dat staat vermeld op alle verpakkingen. Daarnaast zijn er op de winkelvloer acties met de nieuwe Campina Kookidee kookboekjes Groenten & Aardappels en Vlees & Kip.

Op de internetsite www.kookidee.nl, die binnenkort op het web verschijnt, wordt een presentatie van het totale assortiment opgenomen, evenals tips, ideeën, recepten en andere informatie over Campina Kookidee.

Deel: ' Campina introduceert Kookidee '
Lees ook