Camping De Kremmer wordt De Lente in Drenthe


Gasselte, 20121113 -- In 2007 namen Marjolein Vos en Roger Langenbach Camping De Kremmer in Gasselte over. Met het voornemen om eerst alles bij het oude te laten, zodat trouwe gasten zouden blijven komen. Afgelopen jaren werd de camping al steeds meer aangepast naar hun eigen ideeën, nu in 2012 is het zover, het is helemaal ‘eigen’. Tijd om van naam te veranderen zodat ook verwarring met de buren, Bungalowpark De Kremmer, wordt voorkomen. Vanaf nu heet de camping ‘De Lente van Drenthe’. Daarmee is er in Drenthe een plek, waar het altijd lente is.

Dit jaargetijde, bezongen in honderden liedjes, maakt mensen vrolijk. Toevallig is het altijd vrolijkheid troef, het hele jaar door. Het is een plek, vlakbij Gasselte, waar veel gezinnen zich beter voelen. Met het besluit een nieuwe naam te kiezen, lag ‘De Lente van Drenthe’ voor de hand. Juist omdat gasten regelmatig roepen, dat het er altijd wel voorjaar lijkt. De camping ligt midden op de Hondsrug, de in de ijstijd gevormde heuvelrug, waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zijn. Waar de moderne recreant altijd plezier heeft: lente, zomer, herfst en winter.

In de komende jaren zal er nog meer veranderen, zo komt er in 2013 een verwarmd openluchtzwembad bij. Faciliteiten, en voorzieningen moeten bij de tijd zijn, vinden Marjolein en Roger. Omdat Drenthe bij uitstek een recreatie provincie is, helpt de omgeving mee. Gezinnen in het hoogseizoen en schoolvakanties, sportieve jongeren en ouderen in de overige periodes, zullen zich hier niet snel vervelen.. Natuur en cultuur blijken leeftijdsloos en zijn volop aanwezig. Tijdens de schoolvakanties is ook het recreatieteam doorlopend bezig met verrassende activiteiten. Zoals bijvoorbeeld Otto, Elle en Izzy die iedere avond optreden in het amfitheater. Dan is er ook nog de recreatieplas ’t Nije Hemelriek’ op loop afstand in de buurt. Rondkijken in de natuur; Neem het stroomgebied van de Drentse Aa, een bekroond natuurgebied, met het Balloërveld, waar de herder nog elke dag wandelt met zijn hond en de schapen. Marjolein en Roger, nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op ‘De Lente van Drenthe’.


Deel: ' Camping De Kremmer wordt De Lente in Drenthe '


Lees ook