Canadees ministerie gaat Corel® WordPerfect® Suite 8 wereldwijd gebruiken

Software wordt op ambassades en consulaten in 132 landen geïnstalleerd

Ottawa, Canada — 8 maart 1999 — Corel Corporation heeft met groot genoegen bekendgemaakt dat het Canadese ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Handel 6800 onderhoudslicenties voor Corel® WordPerfect® Suite 8 heeft aangeschaft.

Het ministerie wil Corel WordPerfect Suite 8 op ambassades en consulaten in 132 landen installeren en op haar eigen hoofdkantoor in Ottawa.

Het ministerie verklaarde dat Corel WordPerfect Suite 8 het beste hulpmiddel was met het oog op compatibiliteit en gebruiksgemak. Dankzij de uitstekende compatibiliteit kan het ministerie met medewerkers en contactpersonen in de gehele wereld communiceren.

“Wij denken dat Corel WordPerfect Suite 8 perfect is toegesneden op de behoeften van een organisatie als het ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Handel,” aldus dr. Michael Cowpland, president-directeur van Corel Corporation. “Bij de ontwikkeling van deze suite hadden wij vier hoofddoelen voor ogen: het overbrengen van ideeën, het samenbrengen van informatie, verbinding met de hele wereld en vereenvoudiging van de overdracht van informatie. Een organisatie met kantoren en contactpersonen over de hele wereld heeft software nodig die aan deze behoeften tegemoet komt.”

Het Canadese ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Handel biedt werk aan 7000 medewerkers over de hele wereld en beheert de dagelijkse communicatie met overheden en inwoners van andere landen. Het ontwikkelt en implementeert beleid dat bepaalt hoe Canada zijn rol in de wereld benadert, en is paraat om snel en adequaat te reageren op crisissituaties.

Corel Corporation Corel Corporation is internationaal erkend als ontwikkelaar van bekroonde grafische en zakelijke productiviteitstoepassingen. De ontwikkeling van toonaangevende producten zoals de CorelDRAW™-lijn van grafische toepassingen en de Corel® WordPerfect® Suite met waardevolle programma’s voor zakelijk gebruik gaat voortdurend door om tegemoet te komen aan de behoeften van de zakelijke, individuele en academische markt. Op zoek naar nieuwe waarde, compatibiliteit, keuzemogelijkheden en open standaards ontwikkelt Corel steeds nieuwe producten voor de platforms van Windows®, Macintosh®, UNIX, Linux® en Java™. Corel staat genoteerd op de Nasdaq Stock Market? (onder de naam COSFF) en op de aandelenbeurs van Toronto (onder de naam COS). Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website van Corel: www.corel.com.

Corel, WordPerfect, CorelDRAW en het Go Further-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Corel Corporation of Corel Corporation Limited. Alle overige namen van producten en bedrijven zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven of personen.

Deel: ' Canadees ministerie gebruikt WordPerfect wereldwijd '
Lees ook