Hilversum, 10 februari 2000

Persbericht

CANAL+ GAAT DOOR ABONNEEGRENS VAN 300.000

CANAL+ heeft eind januari de beoogde grens van 300.000 abonnees behaald, met een aantal van 301.625 abonnees. Daarmee heeft zij haar doelstelling gehaald en is mede hierdoor één van de snelst groeiende abonneezenders in Europa. In Europa heeft de CANAL+ groep totaal 13.6 miljoen abonnementen in diverse landen.

Uit onderzoek is gebleken, dat vooral de vele televisiepremières van de grote speelfilms en het exclusieve sportaanbod de belangrijkste redenen vormen voor de snelle groei van de twee zenders.

Algemeen Directeur Patrick Tillieux zegt bijzonder gelukkig te zijn met dit behaalde resultaat. "Wij zijn precies op koers, en dit geeft ons energie en scherpte voor de toekomst. Met het aantal van 300.000 abonnees, eigenlijk 300.000 gezinnen, heeft CANAL+aangetoond een volwassen speler in een hoog concurrerend medialandschap te zijn. Sinds de intrede van CANAL+in abonneetelevisie in Nederland, augustus 1997, zijn we erin geslaagd het abonnee-aantal te verdubbelen. Het bereiken van deze mijlpaal geeft ook aan, dat we precies op koers zijn voor de aankomende nieuwe ontwikkelingen op het gebied van abonneetelevisie".

Zoekwoorden:

Deel: ' CANAL+ gaat door abonneegrens van 300.000 '
Lees ook