Grafinet


Canon sponsort Europese Saltimbanco-toernee van Cirque du Soleil voor derde achtereenvolgende jaar

Hoofddorp, 26 februari 2003 - Canon gaat haar derde jaar in als officieel sponsor van de Europese toernee van het spectaculaire schouwspel Saltimbanco van Cirque du Soleil.

De hernieuwde overeenkomst ligt geheel in lijn met Canon´s streven om mensen en cultuur dichter bij elkaar te brengen. Canon heeft hiertoe voor Cirque du Soleil gekozen, vanwege de goede aansluiting bij Canon´s hang naar vernieuwing, creativiteit en kwaliteit.

De Saltimbanco-toernee 2003 doet zeven grote Europese steden aan: Bilbao, Londen, Valencia, Zürich en - voor het eerst - Genève, Keulen en Oostende. Aan het einde van de toernee zullen naar verwachting meer dan een miljoen mensen het betoverende schouwspel hebben bijgewoond.

Saltimbanco stuwt het aloude circus op tot grote hoogten. De vermakelijke voorstelling schetst een fascinerende en tot de verbeelding sprekende toekomst, wat nauw aansluit bij Canon's You Can-benadering, die staat voor persoonlijke creativiteit en slagkracht.

Hajime Tsuruoka, President en CEO van Canon Europa: "In onze producten en oplossingen proberen we bij Canon creativiteit en vernieuwing aan elkaar te paren. De samenwerking met Cirque du Soleil sluit naadloos aan bij de elementen creativiteit en ambitie in de You Can-campagne waarmee we de verbeelding willen prikkelen met behulp van Canon-technologie."

Canon Europa sponsort verder de Europese UEFA-voetbalkampioenschappen 2004, het McLaren Formule 1-team en het WereldNatuurFonds.

Canon Nederland NV
Canon is de toonaangevende, innovatieve leverancier van beeldverwerkings- en informatietechnologie-oplossingen voor consumenten en de zakelijke markt. Canon Nederland richt zich op twee markten: - zakelijke netwerkapparatuur: oplossingen met inbegrip van fotokopie, printer, scanner en fax en digitaal documentenbeheer; - consumenten-beeldverwerking: fotografische apparatuur, bestaande uit analoge en digitale camera's en camcorders, en Bubble Jet en overige (foto)printers. Canon Nederland maakt onderdeel uit van Canon Europa, dat op zijn beurt een divisie is van Canon Japan. Canon Nederland is gevestigd in Hoofddorp en er werken ruim 500 mensen.
---

Deel: ' Canon sponsort Europese Saltimbanco-toernee van Cirque du Soleil voo.. '
Lees ook