Dienstenbond CNV

Cao-onderhandelingen bij T-Systems
04-03-2003

Binnenkort gaan de CAO-onderhandelingen bij T-Systems van start. Met werkgever zijn er nog geen data afgesproken om bij elkaar te komen. De CNV Dienstenbond wil haar leden graag in de gelegenheid stellen om de inzet van de onderhandelingen mede te bepalen.

Op één punt bestaat er overeenstemming, Wetgevers- en werknemersorganisaties hebben vanwege de slechte economische vooruitzichten afspraken gemaakt om de loonkostenstijging het inflatiepercentage niet te laten overstijgen. Derhalve is in het centraal akkoord neergelegd om de loonkostenstijgng te bepalen op maximaal 2,5%.

Mede gelet op de slechte situatie waarin de branche verkeerd zullen wij met een beperkt aantal voorstellen komen. Deze voorstellen zijn gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenbeleid voor 2003 en betreffen:
* Arbeid en zorg

* Employability

* Preventie ziekteverzuim en reïntegratie
Uw wensen
Graag vernemen wij van u welke u als lid heeft voor de komende CAO-onderhandelingen. Leden kunnen hun wensen/suggesties kenbaar maken via de antwoordstrook op de Info die u per post is toegestuurd. Ook kunt u reageren via deze pagina (alleen leden; eerst inloggen!). Zorg dat uw reactie vóór 12 maart 2003 bij ons binnen is.

Zoekwoorden:

Deel: ' Cao-onderhandelingen bij T-Systems '
Lees ook