Cap Gemini Ernst & YoungPersberichten

Utrecht, 31 august 2001

Cap Gemini Ernst & Young annexeert Bossche kennistechnologiedochter Bolesian

Cap Gemini Ernst & Young heeft besloten de activiteiten van zijn dochter Bolesian te integreren in de eigen organisatie. De zestig medewerkers van het kennistechnologiebedrijf in Den Bosch komen per 1 november 2001 op de loonlijst te staan van Cap Gemini Ernst Young Nederland B.V. Bolesian werd begin 1986 opgericht en sinds mei 1993 is Cap Gemini N.V. de enige aandeelhouder.

Bolesian is al vijftien jaar marktleider op het gebied van kennistechnologie en een vooraanstaand speler op het gebied van kennismanagement. Het bedrijf beheerst als geen ander het proces van analyseren, modelleren en toepassen van kennis in geautomatiseerde systemen. Intensieve samenwerking tussen Bolesian en Cap Gemini Ernst Young leidde al tot de competentie om gezamenlijk projecten te kunnen uitvoeren waarin complexe vraagstukken worden geautomatiseerd.

Met de annexatie van de Brabantse dochter onderstreept Cap Gemini Ernst Young zijn vertrouwen in kennistechnologie. Henk Broeders, CEO van Cap Gemini Ernst Young in de Benelux: "Door de activiteiten van Bolesian te integreren, behalen we nog meer synergievoordelen. Die realiseren we door hun kennis en kunde beter te laten aansluiten op de management en IT-consultancy van onze organisatie. Voor onze klanten levert dat toegevoegde waarde op en dat is precies wat we willen".

Zoekwoorden:

Deel: ' Cap Gemini Ernst & Young annexeert dochter Bolesian '
Lees ook