4 januari1999

PERSBERICHT

Caravanners halen meer uit hun hobby
met Tour Caravan Totaal

In de maanden januari, februari en maart organiseert Tour Caravan Totaal, een initiatief van een aantal caravandealers en -fabrikanten/importeurs, verschillende Tour Caravan Totaal shows bij diverse caravandealers verspreid over het land. Tour Caravan Totaal is een infoshow over wat er met een caravan of camper allemaal kan. De bezoeker van een show kan - zonder enige koopverplichting - uitgebreid kennismaken met het allernieuwste op het gebied van kamperen met een caravan of camper.

Een caravan of een camper is een kostbaar bezit; gemiddeld kost een caravan immers al gauw ƒ25.000,-. Het ligt voor de hand dat de bezitter er zoveel mogelijk rendement uit wil halen. Toch worden vele caravans en campers minder vaak gebruikt dan je zou verwachten. Ook de wijze waarop dat gebeurt en de veiligheid van het gebruik is lang niet altijd optimaal. Tijdens de Tour Caravan Totaal infoshow-avonden kan de caravanner veel opsteken over de vele - onvermoede - extra mogelijkheden tot plezieriger en veiliger vrijetijdsbeleving die een caravan of camper biedt.

Veel kampeerinformatie
Daarnaast presenteren diverse deelnemende bedrijven en organisaties producten en diensten die het plezier in en de veiligheid van het kamperen op een hoger plan brengen. Dat gebeurt via een spectaculaire multi-vision beeld- en geluidsshow - met onder meer schitterende reisimpressies en toeristische informatie - en een vakantie-infomarkt met stands waar u nadere productinformatie en gratis documentatie kunt krijgen.

Gratis toegang
Zo'n Tour Caravan Totaal avond duurt van 19 tot 22 uur. De toegang is gratis, uw bezoek is geheel vrijblijvend en de caravandealer zorgt voor een hapje en een drankje. In wezen is Tour Caravan Totaal een gezellige, kleinschalige, regionale kampeerbeurs die de bezoeker niets kost, waar men zich prima amuseert, heel wat nuttige tips vergaart en waar aardige prijzen te winnen zijn. Tijdens de Tour Caravan Totaal avond worden prijzen verloot - onder andere gratis kampeervakanties - met waarden die tot ƒ1.000,- oplopen.

Sponsors
Tour Caravan Totaal wordt gesponsord door: AZUR Freizeit, ACSI Caravan & Camper Rally's, Caravan & Motorhome Sport, Charente Maritime (Frankrijk), Cataluña (Spanje), Europeesche Verzekeringen, ACSI Internationale Campinggids, Nederlandse Caravan Club, P&O North Sea Ferries, Roompot Zeeland Vakanties, Vacanze & Natura (Italië) en Verkeersbureau voor de regio Istrië. Van al deze sponsors is gratis informatie te verkrijgen op de vakantie-infomarkt.

Kampeerbeleving
Na de succesvolle start in het voorjaar van 1998, beleeft Tour Caravan Totaal zijn tweede seizoen. Doel is de caravanner meer uit zijn hobby te laten halen. Centraal op deze shows staat dan ook de kampeerbeleving.

Vraag een uitnodiging aan...
Om een Tour Caravan Totaal show bij te wonen - of voor meer informatie - kunt u terecht bij de organisatie van Tour Caravan Totaal (tel. 0488-454245). Tour Caravan Totaal staat ook op Internet: https://www.caravantotaal.nl


**********einde persbericht**********

Deel: ' Caravanners halen meer uit hobby met Tour Caravan Totaal '
Lees ook