Cariphy lanceert fonkelnieuwe app voor fitness ondernemers


VENLO, 20151014 -- Cariphy biedt software met wetenschappelijk onderbouwde inhoud voor professionals in de fitness en health branche. Op woensdag 14 oktober presenteert Cariphy een eigen app die de softwarepakketten van Cariphy ondersteunt. Dankzij deze app voor Android en iOS kunnen sportschoolhouders, fitness instructeurs en personal trainers voortaan ook via hun smartphone of tablet hun gegevens over trainingen en klanten raadplegen.

Alle relevante informatie op de juiste plek voor professional en klant
Met de software van Cariphy kunnen health professionals onder andere hoogstaande trainingsschema’s maken in eigen huisstijl, klantgegevens invoeren en managen, voortgang van klanten meten, handige rapportages uitdraaien, informatie delen met klanten en werkzaamheden plannen voor zichzelf of voor collega’s binnen dezelfde organisatie. Alle gegevens in Cariphy zijn op een slimme manier aan elkaar gekoppeld waardoor sneller werken mogelijk wordt.

De perfecte aanvulling op de Cariphy software
De Cariphy app is een aanvulling op de softwarepakketten Cariphy Inspire en Cariphy Excite en maakt het gebruiksgemak van Cariphy compleet. De health professional is niet meer gebonden aan vaste werkplek en kan zijn klanten altijd en overal van dienst zijn. Via de app hebben health professionals op een veilige manier toegang tot al hun gegevens.

Gratis verkrijgbaar voor Android en iOS
De Cariphy app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store (voor Android) en in de App Store (voor iOS). Om de app te kunnen gebruiken is een Cariphy Inspire of Cariphy Excite licentie nodig. Cariphy biedt voor nieuwe gebruikers een proefperiode van veertien dagen waarbij zowel de desktop software als de nieuwe app gratis kunnen worden getest.

De enige app voor en door health professionals
Remy Moelchand, medisch personal trainer en een van de bedenkers van Cariphy: “We zijn niet de enige software aanbieder voor ondernemers in de fitness en health branche. Ons onderscheidende voordeel is dat Cariphy deels ontwikkeld wordt door een team van professionals uit het werkveld. Dit team is niet technisch onderlegd en bekijkt de software objectief, vanuit eigen ervaringen als ondernemers. Elk onderdeel van de software wordt door dit team uitvoerig geëvalueerd totdat het voldoet aan de wensen van de moderne sportschoolhouder of trainer. Alles met het doel om het werk van health professionals zo makkelijk mogelijk te maken, zodat er zoveel mogelijk facturabele uren overblijven.”

Over Cariphy
Cariphy wordt ontwikkeld door een team van (medisch) personal trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Het Cariphy team werkt zich elke dag in het zweet om te begrijpen hoe health en fitness professionals het prettigst werken. Cariphy wil het meest complete softwarepakket voor health en fitness professionals bieden.


Deel: ' Cariphy lanceert fonkelnieuwe app voor fitness ondernemers '
Lees ook