Cariphy software wordt FitMasterFreddy


Venlo, 20170203 -- Cariphy software gaat per direct verder onder de naam FitMasterFreddy. De naamswijziging is opgelegd door de rechtbank en heeft voor bestaande klanten géén gevolgen. De naamswijziging valt samen met de introductie van een nieuw ‘web-based’ softwarepakket, dat in het voorjaar van 2017 op de markt zal verschijnen. Dit nieuwe pakket, speciaal voor fitness ondernemers en personal trainers, biedt health professionals de mogelijkheid om op een snelle en adequate manier, gepersonaliseerde trainingsschema’s te maken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten in de trainingsleer.

Cariphy genoodzaakt tot naamswijziging
Cariphy werd al in 2015 via een andere partij gedwongen haar merknaam te wijzigen. Diverse tegemoetkomingen vanuit Cariphy met als doel samen tot een overeenkomst te komen, zijn helaas door de tegenpartij verworpen. Uiteindelijk is Cariphy daarom genoodzaakt haar merknaam met ingang van 3 februari 2017 te wijzigen. De komende tijd zullen alle publieke uitingen welke verband houden met de merknaam Cariphy stopgezet worden. In het verlengde daarvan zal Cariphy haar naam stap voor stap vervangen door de nieuwe naam FitMasterFreddy.

Fitness software blijft toegankelijk via de website
De bestaande applicatie blijft te downloaden via de website. De softwarepakketten ‘Cariphy Inspire’ en ‘Cariphy Excite’ blijven bestaan en behouden dezelfde functionaliteiten en prijzen, echter zonder toevoeging van de naam Cariphy ter nakoming van de beslissing van de rechtbank.

Voor huidige klanten blijft alles hetzelfde
Voor de klanten van Cariphy verandert er niets. Omdat de bestaande softwarepakketten uit een desktop applicatie en een mobiele app bestaan, blijven alle gegevens van klanten op dezelfde manier toegankelijk en zijn ze nog op dezelfde manier te raadplegen als voorheen. Ook de veiligheid van gegevens blijft op het hoogste niveau gewaarborgd.

FitMasterFreddy webbased app in voorjaar 2017 op de markt
In het voorjaar van 2017 brengt FitMasterFreddy een vernieuwde webbased applicatie op de markt met daarin wetenschappelijk onderbouwde functionaliteiten voor professionals binnen de fitness en health branche. Deze applicatie maakt het voor trainers en coaches mogelijk om een gepersonaliseerd trainingsschema aan te bieden, gekoppeld aan bepaalde fitnessdoelen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke modellen uit de trainingsleer. De gebruiker werkt met de app sneller, waardoor hij tijd bespaart en tevens de kwaliteit van de trainingen gewaarborgd blijft. De FitMasterFreddy web app heeft dezelfde functionaliteiten als het huidige Inspire pakket, met een moderne user interface. Daarnaast zal de app te gebruiken zijn via alle gangbare browsers.

Bekijk www.fitmasterfreddy.com voor meer informatie.

Cariphy software wordt FitMasterFreddy


Deel: ' Cariphy software wordt FitMasterFreddy '
Lees ook