Carnavalsmuzikanten koken voor het goede doel


Actie Boemlala Gastronomique voor KWF

UTRECHT, 20080131 -- Bennie Hek & De Houdoe's en het Meisje van de Slijterij huldigen het gegeven dat na het feesten er een tijd van bezinning aanbreekt; de Vastentijd. Daarom zijn ze op eigen wijze een actie gestart ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Waar ze hopen dat hun carnavalssingle en act De Boemlala tijdens Carnaval vreugde aan de feestvierders brengt, willen ze na het leutfeest iets bij te dragen om de, vaak dodelijke, ziekte kanker de wereld uit te helpen.
Daarom zijn ze op E-bay een veiling begonnen ten bate van het KWF Kankerbestrijding.

Aangeboden wordt een door eerder genoemden volledig verzorgde culinaire avond te nuttigen NA Vastentijd.
Bennie Hek trekt zijn kookschort aan en zal voor het eten zorgen, Het Meisje van de Slijterij zorgt voor de begeleidende bijpassende wijnen en als toetje geven de Houdoe's (met Benie Hek) een huiskameroptreden voor de (na)tafelende gasten.

De veiling loopt af op vrijdag 8 februari 2008 om 17:58u. Het hoogst geboden bedrag zal in zijn geheel ten goede komen aan het KWF Kankerbestrijding.

De veiling vind plaats op:
cgi.ebay.nl/Boemlala-Gastronomique-voor-KWF-Kankerbestrijding_W0QQitemZ110219550603QQihZ001QQcategoryZ16071QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem


Deel: ' Carnavalsmuzikanten koken voor het goede doel '
Lees ook