PLANET MEDIA GROUP


Carrière plannen met Planet Internet en StepStone

Amersfoort, 21 juni 2002 - Planet Internet biedt samen met StepStone de nieuwe dienst Career Planet. www.planet.nl/career levert bezoekers gemak bij het zoeken naar passende vacatures en geeft informatie over carrière maken, zoals succesvol solliciteren. De nieuwe dienst is tot stand gekomen in samenwerking met StepStone, Europa s online Carrière & HR Service, en de aanbieder van afstandsonderwijs LOI.

Steeds meer mensen gebruiken internet voor het vinden van een baan en het uitstippelen van hun loopbaan. Career Planet heeft in StepStone de eerste partner gevonden om werknemers met werkgevers in contact te brengen. Het bereik van Planet Internet heeft hierin een grote bijdrage. Bezoekers kunnen gebruikmaken van tools als het bepalen van het juiste salaris en de zoekfunctie voor vacatures. De vacatures worden geleverd door verschillende partners, waarvan StepStone de eerste is. Iemand met interesse in een vacature wordt direct doorgelinkt naar de website van de partner.
In samenwerking met LOI wordt invulling gegeven aan de rubriek opleidingen.

Over Planet Internet
Planet Internet is met 665.000 abonnees één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

Over StepStone
StepStone werd in 1996 in Noorwegen opgericht met als doel tegemoet te komen aan de eisen van de werkgevers voor rekruteringsoplossingen. De onafhankelijke carrièresite is momenteel actief in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg, Nederland, Italië, Frankrijk en Portugal. De lokale kantoren in de landen waar StepStone actief is, worden aangestuurd door regiokantoren in Duitsland, Denemarken en België. Bedrijven als Ikea, Deutsche Bank, TNT, KLM, CMG, Cargill en KPMG maken gebruik van de StepStone websites om zich in Europa van gekwalificeerd personeel te voorzien. Voor meer informatie, zie www.stepstone.nl

Over LOI
De LOI biedt meer dan 350 verschillende beroeps-, MBO- en HBO-opleidingen die grotendeels via internet zijn te volgen.(www.loi.nl). Met 100.000 cursisten per jaar is de LOI marktleider in Nederland.
20)

Deel: ' Carrière plannen met Planet Internet en StepStone '
Lees ook